Hundetræner deler overraskende melding: Disse tre hunderacer vil han aldrig eje

28/09/2023 12:53

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han lægger ikke fingre imellem.

Mest læste i dag

Hunde er mere end bare kæledyr; de er familiemedlemmer.

Men ikke desto mindre passer alle hunderacer ikke til alle familier.

Garrett King, en 'hundeekspert og hundetræner' med en TikTok-kanal fulgt af 3,2 millioner mennesker, har delt sine tanker om tre hunderacer, han aldrig ville eje.

Og nogle af hans valg vil med garanti overraske dig.

Garrett King lægger nemlig ikke skjul på, at den første hund, han aldrig ville eje, er den Centralasiatiske Hyrdehund, også kendt som Alabai:

"Hannerne kan veje over 77 kg, og de er fremragende til at vogte husdyr. Problemet er, at jeg ikke har nogen husdyr. Hvis du har husdyr derhjemme, kan du overveje at få denne hund til at beskytte flokken", forklarer han til The Mirror.

Den anden race på listen er blodhunden:

"Den olierige hud gør, at de lugter som ingen andre hunde. Ligegyldigt hvor mange bade du giver dem, har de bare en lugt, der er svær at slippe af med", afslører Garrett.

Og den tredje og mest overraskende race er Chihuahuaen:

"Hvis jeg havde brug for en 1,4 kg dæmon fra underverdenen, der ikke tjener noget andet formål end at sidde på mit skød og bide alt, der kommer inden for en meters afstand af mig, så ville jeg få en chihuahua. Men det bliver et hårdt nej fra mig", siger han hudløst ærligt.

Så inden du lader dig friste af en nuttet hvalp, er det værd at overveje, om du er klar til de udfordringer, der følger med den specifikke race. For som det gamle ordsprog siger: En hund er ikke bare for jul, den er for livet.