I går blev Legoland ramt af flammer: Nu deler de nyt

Skrevet af Kamille Isaksen

2 uger siden

|

30/05/2024
Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Legoland delte en dejlig nyhed på deres Facebookside.

Dagens topnyheder

Når man nævner Legoland, er det ofte i sammenhæng med kvalitetstid, hygge og gode minder. Men dette var ikke tilfældet onsdag morgen, da medarbejderne mødte ind på arbejde. 

Da medarbejderne ankom til Legoland, ventede der dem nemlig et uventet og ikke mindst et chokerende syn. En brand havde hærget et større område af Miniland natten til onsdag, og selvom brandvæsenet hurtigt fik kontrol over flammerne, var skaderne betydelige.

Det skriver JydskeVestkysten.

Branden opstod omkring klokken fire om morgenen og blev anmeldt af en forbipasserende, der havde set røg stige op fra parken. Selvom branden hurtigt blev slukket, nåede flammerne at ødelægge flere bygninger fuldstændig.

"Det er en trist dag. Vores folk herude lægger deres hjerte i arbejdet, og Miniland har en speciel plads for de fleste og betyder noget for dem, der har bygget og passet bygningerne i årene," siger Kasper Tangsig, pressechef i Legoland.

Nu deler Legoland en opdatering

Onsdag delte Legolands pressechef, at det gjorde meget ondt på især de medarbejdere, som dagligt bruger timer på den lille miniby. Nu viser det sig, at medarbejderne i Legoland virkelig er effektive og går op i, at det hele skal se smukt ud. 

I en opdatering på Facebook har Legoland nu delt flere billeder, som viser det store arbejde, som medarbejderne har lagt i det lille område. 

“Men prøv nu lige at se her! Det må være beviset på, at vi har VERDENS BEDSTE medarbejdere, som sidenhen har knoklet for at gøre området klar igen til en fantastisk sommer sammen med jer gæster”, sådan skriver de i opslaget, som kan ses nedenfor: