I kan godt begynde at glæde jer: DR bekræfter ny sæson af seerhit

17/09/2023 16:16

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den igangværende niende sæson af det populære program bliver ikke den sidste.

Mest læste i dag

Tv-fladen flyder over med datingprogrammer, hvor deltagerne håber at finde kærligheden enten med hjælp fra eksperter, eller fordi den eneste ene helt tilfældigt dukker op i bunken af kærestebreve, og blandt favoritter findes et helt særligt show i form af 'Gift ved første blik'.

I formatet får danskeren lov til at stifte bekendtskab med 10 eventyrlystne og udviklingsparate singler, der har sagt ja til at blive gift med en fremmed. Og formatet har vist sig at være et sandt hit.

Niende sæson af DR-formatet 'Gift ved første blik' er allerede løbet af stablen, men hvis du sidder derhjemme og allerede nu ser frem til en mulig næste sæson, så frygt ej.

Der kommer nemlig endnu en sæson, skriver SE og HØR.

DR søger således modige singler, der drømmer om at blive gift med en fremmed person på landsdækkende tv - og hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i, så er det nu, du skal slå til.

Det skriver DR på Instagram.

"Nu kan du gribe chancen og sende en ansøgning om at komme med i næste sæson af 'Gift ved første blik'," skriver de.

Hvis eksperterne finder fem nye matches til næste sæson, så kan vil det altså være en jubilæums-sæson, da det vil blive tiende sæson af programmet.

I hele otte sæsoner så formularen ud til at være et hit, men forud for niende sæson trådte DR ind med en ændring i forbindelse med datingprocessen.

De medvirkende i niende sæson er derfor blevet matchet efter personlighedstype i kombination med samtaleforløb og hjemmebesøg.

Undervejs i eksperimentet er der også indlagt pauser, og til sidst i forløbet skal alle de medvirkende på en getaway sammen, hvor de kan sparre med hinanden.

Derudover har eksperterne også, som DR tidligere har oplyst, besluttet at sænke presset på de medvirkende, som ikke længere skal tilbringe bryllupsnatten sammen.

Hvordan den nye sæson bliver, er endnu uvis, men mon ikke ændringerne er kommet for at blive?