I søndags blev den 41-årige kvinde fundet: Nu er dødsårsagen fastslået

Skrevet af Kamille Isaksen

21 uger siden

|

20/12/2023
Fotos: Presse-fotos.dk
Fotos: Presse-fotos.dk
Kvinden blev fundet efter 12-dages eftersøgning.

Dagens topnyheder

I en tragisk hændelse i en skov nær Silkeborg, har obduktionsrapporten nu bekræftet, at en 41-årig kvinde, fundet død efter 12 dages eftersøgning, døde af nedkøling. 

Kvinden, som forsvandt den 5. december undervejs til et besøg hos sine forældre, efterlod sin aflåste bil i et svært fremkommeligt skovområde, hvor hun angiveligt kørte fast i sneen.

Efterforskningsleder Peter Justesen fra Midt- og Vestjyllands Politi bekræftede til TV Midtvest, at obduktionen ikke viste tegn på kriminel handling. 

- Obduktionen viste ikke tegn på kriminel karakter, siger han. 

Hendes lig blev fundet af en gruppe jægere i et skovområde nordøst for Løndal Gods, syd for Silkeborg, hvilket afsluttede en storstilet eftersøgning. 

Denne hændelse har vakt opmærksomhed omkring vigtigheden af at være forberedt på uventede situationer, især i vintermånederne, hvor vejret kan være uforudsigeligt og farligt.

Denne hændelse har efterladt et lokalsamfund i sorg og fremhæver behovet for øget bevidsthed og forberedelse blandt borgerne for at undgå lignende tragedier i fremtiden.

Forløbet

Kvindens forsvinden udløste en omfattende eftersøgning, som var ledet af politiet i samarbejde med Missing People.

Eftersøgningsarbejdet inkluderede dykkere, helikoptere, søgehunde, droner og et stort antal frivillige. Selvom hendes bil blev fundet tidligt i eftersøgningen i skovområdet omkring Bryrup, førte ingen spor til et gennembrud, før hendes krop blev opdaget denne søndag.

Dette tragiske fund og dødsårsageb afslutter en sørgelig episode og efterlader et samfund og en familie i sorg. 

Vi her på redaktionen sender vores varmeste tanker til familie og pårørende i den svære tid.