Det lagde du ikke mærke til: Kasper Hjulmand med særlig hyldest til Christian Eriksen under landskampen

Foto: Franz Waelischmiller/AP/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand, Danmarks landstræner, var ude med en helt særlig hyldest til Christian Eriksen under kampen mod Rusland.

Man kan roligt sige, at det var med følelserne helt uden på tøjet, at Danmarks landshold, samt dets fans, kunne bryde ud i ekstatisk jubel, da man kunne bekræfte, at man havde sikret sig avancement til kvartfinalerne. 

Det bliver dog fortsat overskygget af de forfærdelige scener, som udspillede sig i Parken, hvor Christian Eriksen som bekendt blev ramt af et hjertestop under åbningskampen mod Finland.

Læs også

Finder 'klump' på hunds bryst og skynder sig til dyrlæge: Så indser hun sin pinlige fejl

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at hele holdet var desperate efter at sikre sig avancement for Christian Eriksen. Men Kasper Hjulmand, Danmarks landstræner, har nu fortalt, at han havde Christian med sig på banen. 

"Jeg plejer ikke at gå med smykker. Det er første gang i mit liv, at jeg bærer smykker. Det er omhandler fodbolden, for det er Christian, der er med mig her," fortæller Kasper Hjulmand til TV3+.

"Jeg havde ham med mig hele vejen. Jeg tænker meget på ham, og han er - som jeg altid har sagt - hjertet af vores hold, så vi kæmpede videre for hans skyld." 

"Han er en stor inspiration for os alle." 

Den 49-årige Hjulmand måtte efterfølgende kæmpe for at holde tårerne tilbage, da man snakkede om spillerne, som sikrede sig billet til kvartfinalerne med en andenplads. 

"Jeg er altid tabt for ord, når jeg skal beskrive beundringen, som jeg har for holdet. De er så stærke." 

"Jeg vil også takke hele Danmark, hele befolkningen og alle, som mødte op på stadion. Den omsorg og kærlighed, som Danmark har vist os, har hjulpet os ved at have givet drengene ekstra styrke på banen." 

Som de fleste nok allerede har taget sig af, kan man roligt sætte kryds i kalenderen på lørdag klokken 18.00. Her tørner Danmark nemlig sammen med Wales, når der skal spilles 1/8-finale i Amsterdam på Johan Cruyff Arena. 

Armbåndet, som Kasper Hjulmand bar til ære for Christian Eriksen, kan du se herunder:

Foto: Franz Waelischmiller/AP/Ritzau Scanpix

Læs også

Kendt influencer tjener millionbeløb på salg af nøgenbilleder på to døgn