Inden det er begyndt: Par trækker sig fra TV 2-program

Foto: Shutterstock.com

Parret vil ikke være med alligevel.

Torsdag den 28. januar er der premiere på et helt nyt program på TV 2. Men selvom programmet er nyt, så kender mange seere konceptet.

Læs også

Ny lov træder i kraft: Denne bøde bliver nu tidoblet

Det er nemlig dokumentarserien Årgang 20, der rammer skærmene lige om lidt. Ligesom i Årgang 0, som fulgte børn født i 2000 og deres familier gennem 18 år, så følger man i Årgang 2020 fem vordende forældrepar, der alle har termin i første kvartal af 2020. Planen er også, at seerne får lov til følge de nye familier i 18 år.

Men inden, det overhovedet er begyndt, har et par allerede valgt at trække sig.

Familie trækker sig

Tilbage i januar 2020 bragte TV 2 en artikel, hvor de præsenterede de fem ny familier. Men siden da har de måtte rette lidt i teksten.

“Efter artiklens publicering er det ene par, Mette og Jonas, ikke længere en del af 'Årgang 20'-serien," står der nu i artiklen.

Warner Bros Jan Bacher Dirchsen, som står bag programmet, bekræfter over for B.T, at et af de fem par har valgt at trække sig.

“Som det ofte er tilfældet, når man laver tv, er der også på 'Årgang 20' sket ændringer, siden vi gik i gang med de indledende optagelser tilbage i 2019. Vi er blandt andet gået fra fem til fire familier for at kunne skabe et program, hvor hvert afsnit indeholder de elementer og detaljer om familierne, som formatet lægger op til,” forklarer han og uddyber, at de haft en “fin dialog” med parret i forløbet. Parret har ikke selv udtalt sig om deres exit fra programmet. 

Disse familier er med i Årgang 20

De fire familier er spredt ud over by og land rundt om i Danmark, og det er en blanding af både førstegangsforældre og par med ét eller to børn i forvejen, oplyser TV 2. Modsat Årgang 0, så har alle familier i Årgang 20 valgt at kende kønnet på forhånd. 

Herunder kan du se de fire par.

Lisbeth og Christian, 29 og 42 år, er fra Espergærde, Sjælland. Parret venter deres tredje barn, en pige. 

Lisbeth og Christian, 29 og 42 år, er fra Espergærde, Sjælland. Parret venter deres tredje barn, en pige. Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2. 

Maria og Daniel, 21 og 23 år, er fra Lyngby, Sjælland. De venter deres første barn, en dreng. 

Maria og Daniel, 21 og 23 år, er fra Lyngby, Sjælland. De venter deres første barn, en dreng. ​Foto: Oliver Thorngaard / TV 2.

Maria og Nikolaj, 27 og 26 år, fra Mørke, Djursland. Parret venter deres første barn: Pige. 

Maria og Nikolaj, 27 og 26 år, fra Mørke, Djursland. Parret venter deres første barn: Pige. Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2.

Lena og Mads, 26 og 25 år, er fra Mjels, Als. De venter deres andet barn, dreng. 

Lena og Mads, 26 og 25 år, er fra Mjels, Als. Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt / TV 2.

Mette og Jonas, 32 og 33 år, har valgt at trække sig fra programmet. De er fra Morud, Fyn. Parret venter deres første barn, en dreng. 

Mette og Jonas, 32 og 33 år, har valgt at trække sig fra programmet. De er fra Morud, Fyn. Parret venter deres første barn, en dreng.  Foto Mikkel Dahlgren Faurholt/TV 2.

Årgang 20 har premiere torsdag den 28. Januar på TV 2. 

Læs også

Miley Cyrus i stor sorg: Har mistet sin bedste ven

 

 

 

 

Dagens Gossip