Inspireret af sin søn: Rasmus Seebach kaster sig ud i nyt projekt

Foto: Niels Ahlmann Olesen/NAO/Ritzau Scanpix

Popstjernen Rasmus Seebach har kastet sig ud i et nyt projekt, der er inspireret af hans søn, Holger.

Under coronakrisen har Rasmus Seebach haft god tid til at være kreativ. Det har medført, at han har valgt at kaste sig ud i et nyt projekt. Det har dog intet med musik at gøre, da han har udarbejdet en børnebog, der er inspireret af hans søn, Holger.

Læs også

Efter sammenbrud: Lasse Rimmer tager orlov

Bogen har fået navnet "Holgis og far", og bliver udgivet den 4. december. Det har den landskendte popstjerne selv afsløret på sin Instagram-profil.

I opslaget skriver han, at han faktisk var i tvivl om, hvorvidt han kunne magte opgaven at være nogens far. Efter at være blevet far til Holger, har han dog fået følelsen af, at han faktisk kan mere, end han selv tror.

Ligeledes præsenterer han også, at han har skrevet en ny sang, der har fået titlen "SUPERMAND". Han fortæller ikke, hvornår den udgives, men han skriver, at han glæder sig til "at I snart skal høre den".

Det var i forbindelse med tilblivelsen af denne sang, at han også blev inspireret til at lave en børnebog. Det er popstjernens første børnebog, hvorfor det er et helt nyt projekt, han har besluttet at kaste sig ud i.

Inspireret af hverdagssituationer

Det seneste halve år har Rasmus Seebach tilbragt ekstra meget tid med sin treårige søn. Det er en stor del af de hverdagssituationer, som de to i fællesskab har oplevet, som har givet ham inspiration til bogen.

Børnebogen handler - som titlen antyder - om farmand og Holgis, der med hinanden i hånden bevæger sig ud i den store verden fyldt med madpakker, fejlbarligheder og betingelsesløs kærlighed. Det skriver BILLED-BLADET.

På Instagram giver Rasmus Seebach desuden udtryk for, at han er dybt forelsket i sin søn:

Læs også

Søren Brostrøm laver stor bommert: Glemmer vigtig corona-regel

"Tænk at få lov til at være far til et barn, der flere gange om dagen kigger på mig med fortryllede øjne - som om jeg er superhelt," skriver han nemlig i sit Instagram-opslag.

 

Dagens Gossip