Land i stor sorg: Dronningen er død

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke længe siden, at man modtog den triste nyhed om, at kongen af Zululand Goodwill Zwelithini var afgået ved døden.

Fyrstinde Charlene af Monaco har derfor været levet i sorg i disse tider. Det er nemlig kun en måned siden, hun fik at vide, at kongen af Zululand, som hun var god ven af, var afgået ved døden. 

Der er dog kommet flere triste nyheder fra Zululand i Sydafrika. 

Det skriver BILLED-BLADET.

Læs også

32 dage 'Alene i vildmarken': Så mange kilo tabte Nicklas og Emil

Det er nemlig blevet bekræftet, at den 65-årige dronning af Zululand, som Charlene ligeså var blevet tæt med, Shiyiwe Mantfombi Dlamini Zulu, også afgået ved døden.

Det bliver beskrevet i flere medier, herunder BBC, der skriver, at hendes død kom som et chok for hele familien. Det er ligeså blevet afkræftet af premierministeren, at hun skulle være blevet forgiftet. 

Shiyiwe Mantfombi Dlamini Zulu blev udnævnt som regent af Zululand for en måned siden, da hendes mand, Goodwill Zwelithini, afgik ved døden. 

Dronningen var blevet indlagt for blot en uge siden, men det blev dog ikke meldt ud, hvorfor, at hun var blevet indlagt. Det er derfor heller ikke blevet bekræftet, hvad hun døde af. 

Zuluerne er Sydafrikas største etniske gruppe. Fyrstinde Charlene af Monaco har rødder i netop Sydafrika, og hun havde et meget nært forhold til både Sydafrika og befolkningen i Zululand. 

Befolkningen tæller omkring 11 millioner mennesker. 

Fyrstine Charlene deltog i forbindelse med kong Zwelithinis død i en mindehøjtidelighed i Zululand i Sydafrika.

Læs også

Hårdtkæmpende Jason Watt: Min kone er stærkere end mig

 

Dagens Gossip