Ishockey: Herning afværger sensationelt comeback

Herning vandt torsdag aften med 8-6 på udebane over Gentofte i ishockeyligaen. Det var der - udover de mange mål - ikke noget unormalt over.

Men kampforløbet blev et af sæsonens mere spektakulære.

Som førerhold i Metal Ligaen stillede Herning op som storfavorit mod ligaens agterlanterne, og midtjyderne gav kampen en planmæssig start med 4-0-føring og siden 4-1 efter første periode.

Men så tog bundholdet ellers fat. På en sensationel anden periode vekslede Gentofte 1-4 til føring på 6-5. Med to mål og en assist spillede Ossi Saarinen en vital rolle i det overraskende comeback.

Træerne voksede dog ikke ind i himlen for Gentofte. Hernings Daniel Nielsen udlignede til 6-6 med sit andet mål i kampen, og Petr Kalus sørgede for 7-6 med sin tredje scoring, inden Lou Dickenson cementerede sejren.

Med denne topper Herning med fem point ned til Odense, der har spillet en kamp færre på andenpladsen. Gentofte er totalt isoleret på ligaens sidsteplads.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip