Iværksætter afslører: Løvens Hule vender tilbage

Skrevet af Julie Møller

09/12/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Lige om lidt starter en ny sæson af det populære program.

Dagens topnyheder

Er du en af de mange seere, der har siddet foran skærmen, når de forrige sæsoner af iværksætterprogrammet Løvens Hule er blevet sendt, så er der godt nok. For lige om lidt kommer der en ny sæson af det populære DR-program. Det afslører Jacob Risgaard, en af de fem ‘løver’, på sin Instagram.

“Om ca. 3,5 uge bliver løverne sat fri, i den vildeste sæson til dato,” skriver han i opslaget, hvor man kan se et billede fra optagelserne.

Foto: Instagram @jacobrisgaard

Det er den 6. sæson af programmet, der rammer tv-skærmene lige om lidt, og i sidste sæson var Jacob Risgaard, der blandt andet er medejer af webshoppen Coolshop også en del af dommerpanelet, der udover ham bestod af Jesper Buch, Christian Arnstedt, Mia Wagner og Jan Lehrmann. 

Tager endnu en sæson

DR har endnu ikke meldt ud, hvem der kommer til at holde Jacob Risgaard med selskab i den nye sæson. Men Jesper Buch har selv afsløret, at han tager endnu en omgang. 

“Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude på venstre flanke. Havde !!! For så kom Corona den satan og jeg syntes aldrig Løvens Hule har været mere samfunds relevant end formatet er i 2020,” skriver han i et opslag på Instagram og uddyber:

“Mange Danske virksomheder og iværksættere har brug for støtte, gode råd og kapital og det vil jeg gerne forsøge at være en del af at give. Derfor går jeg i studiet igen for at optage sæson 6 så nu er i advaret.”

Foto: Instagram @jesperbuch

Jesper Buch har været med fra start i Løvens Hule og tager nu en til sæson, hvor Jacob Risgaard også er en af de fem investorer. 

Jesper Buch og Jacob Risgaard ses her i programmet 'Løvens hule - velkommen til virkeligheden', hvor de er taget ud for at hjælpe nogle af de virksomheder, de har investeret i. Foto: DR Presse - Sune Harmsen.