Landmand søger kærlighed-par afslører stor beslutning

Skrevet af Julie Møller

08/12/2020
Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Det er på Instagram, at det bliver afsløret.

Dagens topnyheder

Tilbage i november flyttede Landmand søger kærlighed-parret Stine Marthine Pedersen og Niels Pors fra hinanden. Det var dog kun for en stund.

“Vi er stadig ikke ramt af corona hverken Niels eller jeg men fordi Nordjylland er lukket ned og dermed også Niels’ skoleforløb har han valgt at tage hjem til sine forældre i det sydjyske på ubestemt tid,” skrev hun i et opslag på Instagram, da store dele af Nordjylland var lukket ned på grund af coronavirussen.

Nu har parret taget en stor beslutning. De skal flytte sammen. Det unge par flytter til Brørup i Jylland. Nærmere bestemt hvor i Børup, vil hun ikke komme ind på. Det skriver hun i sin story på Instagram.

Foto: Screenshot Instagram @stinemarthine

Niels’ forældre har et landbrug i Børup, som han skal være med i. Stine derimod skal i gang med at læse til lærer. Det skriver HER & NU.

“Jeg har meldt mig ind på læreruddannelsen, og det er jeg ret spændt på. Det er noget helt nyt for mig, men har faktisk altid været en drøm. Jeg har altid tænkt, at hvis jeg ikke skulle arbejde med dyr, så skulle jeg arbejde med mennesker,” fortæller hun.

“Det går bare mega godt”

At parret vælger at flytte sammen, vidner om, at det går godt. Det bekræfter Stine også i sin story på Instagram.

“Intet nyt er godt nyt. Det går mega godt. Vi har det godt, vi griner meget sammen. Det sætter jeg i hvert fald meget pris på. At vi har en masse små, kærlige drillerier,” fortæller hun og slår fast, at hun er glad for, at Niels valgte at sende hende et brev i Landmand søger Kærlighed. I samme ombæring kommer hun med en opfordring til sine 12.000 følgere på Instagram.

“Jeg har set, at Landmand søger Kærlighed stadig søger deltagere. Så hvis du skal have dig en Niels, så se at få dig meldt til.”