Jaloux mand hyrede privatdetektiv til at følge efter sin kone og gjorde en chokerende opdagelse

En mand fra Utah i USA havde en nagende fornemmelse af, at hans 33-årige hustru i al hemmelighed havde et forhold til en anden mand.

Derfor hyrede han en privatdetektiv til at følge efter sin kone, så han kunne få bekræftet eller afvist sin mistanke og komme videre med sit liv.

Det skriver Mirror.

Privatdetektiven fulgte efter Amber Telford og tabte mildest talt kæben, da han fandt ud af, hvem hun havde sex med i smug.

Detektivens 17-årige søn var nemlig 'den anden mand'. 

Telford og teenageren havde blandt andet sex i det øvelokale, hvor hun på daværende tidspunkt arbejdede som danseinstruktør, og i hendes mors hus.

Kvinden, som er tidligere cheerleader, blev kort tid efter anholdt og fængslet for at have sex med en mindreårig. Ifølge papirer fra retten begyndte forholdet mellem de to, da hun købte tøj til den unge mand og betalte for en tur til Disneyland. 

- Hun begyndte at flirte med teenageren, og det udviklede sig siden tll et seksuelt forhold, som foregik i hendes eget hus, hendes mors hjem og også i en bil tilhørende Amber, står der.

Det beskrives desuden, at Amber Telford hentede den 17-årige detektivsøn i sin bil midt om natten, hvorefter de kørte til forskellige områder for at have sex.

Den utro kvinde, som nu er ekskone, er blevet idømt 30 dages fængsel og 150 timers samfundstjeneste. Hun bliver desuden registreret som sexkrænker.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip