Jan Ø. Jørgensen: Det var en super sejr

Efter en spændende kvartfinale ved Indonesian Open ligger det fast, at Jan Ø. Jørgensen formåede at spille sig videre til lørdagens semifinaler i herresingle.

Jan Ø. Jørgensen slog for første gang nogensinde Wan Ho Son fra Sydkorea, og det var badmintonspilleren godt tilfreds med.

- Jeg synes, det var en super sejr. Jeg er meget tilfreds med at spille mig i semifinalen her i Indonesien. Det er et meget berygtet sted med varmen, intensiteten og de fanatiske tilskuere.

- Det er min første sejr mod ham, og jeg er meget glad for måden, det skete på, siger Jan Ø. Jørgensen til badminton.dk.

I første sæt fulgtes de to spillere ad det meste af sættet, men mod slutningen trak danskeren fra og vandt sættet 21-17 på sin anden sætbold.

I andet sæt fortsatte det gode spil. Jan Ø. Jørgensen kontrollerede spillet og kunne juble på sin første matchbold over at have vundet sættet 21-14.

Lørdag står Jan Ø. Jørgensen over for kineseren Chen Long, som han heller ikke tidligere har slået.

- Chen Long bliver svær, men jeg var tæt på at slå ham sidst, og jeg ved, at jeg har det, der skal til for at slå ham. Jeg giver den alt, hvad jeg har, lover Jan Ø. Jørgensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip