Janni Pedersen har fået nyt job

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Janni, sammen med sin nye medvært, tager orlov fra TV 2 News.

Og det er ikke nogen tilfældig duo, der nu er blevet genfornet. Det er nemlig blevet bekræftet, at Janni Pedersen, 53, sammen med Lasse Sjørslev, 47, skal beværte 'Go' Aften Live' på TV 2.

Det skriver SE og HØR.

Læs også

Nedtur: Joachim presses ud af Christian

Janni og Lasse kommer til at supplere det allerede eksisterende værtspar i form af Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmound. Den nyeste "Go Aften"-vært Simi Jan samt Christian Degn vil lejlighedsvist være en del af programmet, hvorfor man heller ikke kommer til at vinke farvel til dem. 

"Vi er utroligt glade for, at Janni Pedersen og Lasse Sjørslev nu er en del af ’Go’ aften LIVE’s meget stærke værtshold, siger Henriette Ladegaard-Pedersen, TV 2-redaktør for 'Go' Morgen Danmark' og 'Go' aften Live'.

Der er mange, der kan bekæfte, at Jannie og Lasse, når de er sammen, har en helt særlig tv-kemi. Det så man blandt andet, da de sad side om side i News-studiet. 

Der er dog lige så mange, der vil kunne huske deres indslag i eksempelvis 'Natholdet', hvor de forsøgte at holde masken, mens de ikke kunne holde sig fra at drille hinanden. 

Janni Pedersen, der før har været vikarvært på 'Go Morgen Danmark', vil naturligvis se frem til at skulle arbejde sammen med sin tidligere medvært.

"Det bliver en fest at være makker med Lasse igen. Vi har haft en tv-pause i tre år, men det er helt rigtigt for os at tage en tur sammen igen. Lasse og jeg supplerer hinanden så fint, både som venner og som kolleger," siger Janni Pedersen.

Janni og Lasse kommer begge til at tage orlov fra nyhedskanalen, men Lasse vil fortsat være at finde i værtsstolen på "Besserwisserne." 

Han lægger dog ikke skjul på, at det bliver et anderledes job for hans vedkommende. Det er nemlig et andet format, end hvad han hidtil har været vant til.

"For mig er ”Go’ aften LIVE” en ny og interessant udfordring, efter at have arbejdet i 20 år som mere klassisk nyhedsjournalist. Det bliver sjovt at skulle formidle aktualitetsstof på en anden og mere afslappet måde, end jeg er vant til på TV 2 Nyhederne," siger Lasse Sjørslev.

Du kan se Janni og Lasse i Tivlo den 6. april, hvor de har deres første vagt som værter i studiet.

Læs også

Leah fortryder corona-tatovering

 

Dagens Gossip