Leah fortryder corona-tatovering

Foto: Privat

Hun har udelukkende gået med langærmede trøjer det seneste år, da hun ønsker at dække tatoveringen.

Hun ønsker nemlig ikke at vise tatoveringen frem, da hun er bange for, at det ville give andre et forkert indtryk af hende som person. Teksten kan nemlig indikerer, at hun er modstander af at gå med maske, hvilket ikke er heldigt i disse tider. 

Det fortæller TikTok-brugeren Leah nu i sin seneste video. 

Det skriver Mirror. 

Leah fortæller, at hun fik lavet tatoveringen sidste år. Det passer med, at hun fik den lavet lige inden, at flere lande begynde at lukke ned, da smittetallene blev for høje.

Foto: Privat

"Nægt at bruge maske," står der blandt andet på hendes arm. Hun er dog ikke imod at bruge maske, hvorfor hun ikke længere viser den frem. 

Leah fortæller, at hun fik lavet tatoveringen, da den minder hende på, at hun skal være tro mod sig selv.

Det ligner dog i stedet, at hun opfordrer folk til at lade være med at bruge en maske. 

Leah delte videoen, da hun ville svare på, hvilken tatovering man havde, som man fortrød mest. Det er i stedet endt med, at hendes video er blevet set over 600.000 gange på TikTok, ligesom hun også har modtaget et hav af spørgsmål. 

"Jeg kan lige så godt sige nu, at der ikke er nogen, der har en dummere tatovering end jeg har. Jeg fik den lavet, da jeg havde gået med overvejelserne i et par år, og den betyder, at man skal være tro mod sig selv. Jeg ønsker nemlig ikke at udgive mig for at være en person, som jeg ikke er," fortæller hun indledelsesvist," hvorefter hun viser tatoveringen.

Foto: Privat

Tatoveringen har fået mange mennesker til at grine, og videoen har såmænd også fået over 100.000 likes. Leah har dog naturligvis også modtaget en masse spørgsmål angående tatoveringen. 

"Har du tænkt dig at få den fjernet? Tror de folk, du møder, at du er anti-maske? Er du pinligt berørt over den? Jeg har brug for at vide mere," skriver en bruger på TikTok. 

Leah fortæller dog heldigvis, at hun ser positivt på det. Hun håber, at hun i stedet kan bruge sin tatovering som grundlag for en god historie. 

 

Dagens Gossip