Janni Pedersen: Jeg dør nærmest af lykke

Skrevet af Mathias Busekist

05/04/2021
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Janni Pedersen har været ved at dø af lykke, da det er en ny dimension i livet.

Dagens topnyheder

Det er ikke længe siden, at Janni Pedersen kunne fortælle, at hun, sammen med Lasse Sjørslev, skulle beværte 'Go' Aften LIVE' på TV 2. 

Der var derfor mange, der kunne se frem til, at de skulle være værter på det populære program, som allerede har Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud som værter, mens Simi Jan og Christian Degn sommetider toner frem.

Det betød dog også, at Janni Pedersen og Lasse Sjørslev måtte tage orlov fra TV 2 News. 

Hun har dog nu endnu mere at glæde sig over, da hun er ved at dø af lykke over rollen som bedstemor. Det er ægtemanden Kim Fabers søn, Jon og kæresten Laura, der har datten Ada, der venter en lille pige til juli. 

"Det er en ny dimension i livet at blive bedstemor," fortæller Janni Pedersen til BILLED-BLADET, hvorefter hun tilføjer:

"Når jeg henter Ada i institutionen, og hun siger: ”Bedste kommer og henter mig i dag”, så dør jeg hver gang af lykke. Jeg er nærmest nyforelsket, når jeg ser hende."

Lasse Sjørslev, Jannis vært-makker i 'Go' Aften LIVE', kan da også mærke glæden hos sin kollega. 

"Jeg kan godt mærke, at Janni er blevet bedstemor, for jeg skal hele tiden se billeder af den lille og høre om, hvad Ada kan. Det er hyggeligt," siger Lasse Sjørslev.