Jes Dorph-Petersen er rørt: "Jeg har grædt flere gange"

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Jes Dorph-Petersen har fået en hektisk start på det nye år.

Jes Dorph kan så småt puste ud, da ringene i vandet efterhånden er begyndt at ebbe ud. Han kan derfor nu se tilbage på en periode, som han kalder for den mest groteske og horrible i sit liv. 

Det siger han til SE & HØR, hvor han ligeså afslører, at det har været en rutsjebanetur uden lige. Det er sågar endt med, at han har fældet tårer flere gange.

Læs også

Mette Frederiksen med ny udmelding: "De fortjener at blive nævnt hver og én"

"Jeg har ikke været brudt sammen, men jeg har grædt et par gange. Jeg tudbrøler ikke, jeg græder ikke længe, selv om jeg burde," siger Jes Dorph.

Han lægger ikke skjul på, at tiden efter advokatundersøgelsen hos TV2, som endte med at få ham afskediget, har medført, at han har følt sig uretfærdigt behandlet. 

Det er dog ikke det, der har fået tårerne frem hos Jes Dorph-Petersen. 

Det er derimod den massive støtte, han har oplevet. Det gælder især gamle kolleger hos TV2 og Nordisk Film. Han fortæller til SE & HØR, at han har modtaget mange rørende og bevægende beskeder. 

Rasmus Tantholdt, Natasja Crone og Mikael Kamber har alle meldt ud, at de er rystede og chokerede, og at de ikke kan forstå, at man har dannet et billede af Jes Dorph-Petersen, som er baseret på to anonyme anklager. 

Anonyme anklager, som i sidste ende medførte, at han blev fyret. 

Det var dog ikke kun tidligere kolleger, der støttet op om Jes. Der blev også oprettet en støttegruppe for Jes Dorph-Petersen og Jens Gaardbo, som siden da er ekspoleret i medlemstal. 

Gruppen har hele 44.000 medlemmer. 

Læs også

Ville tage en selfie: Her styrter kvinde direkte i døden

 

 

Dagens Gossip