Ville tage en selfie: Her styrter kvinde direkte i døden

Foto: Twitter, Mohammad Suffian

En uhyggelig video har spredt sig på de sociale medier. Den viser sekunderne, hvor ene kvinde styrter i døden ved Odisha-floden i Indien, hvor hun ville tage en selfie.

Første søndag i dette år blev området omkring et indisk turiststed ramt af et forfærdeligt og tragisk dødsfald. Det skriver India Today. 

Læs også

Dyr fejltagelse: Smed 2,3 milliarder kroner på lossepladsen

En ung kvinde, hvis navn var Nirupama Prajapati, besøgte et populært picnicsted i Sundargarh-distriktet, der grænser op til floden Odisha. Her var hun sammen med en flok venner. 

På et tidspunkt beslutter hun, at hun vil tage en selfie. Derfor træder hun forsigtigt ud på stenene ved flodbredden, hvor hun stiller sig ikke langt fra et stejlt vandfald. Pludselig får hun dog overbalance, hvilket medfører, at hun falder og bliver slæbt med den stærke strøm. 

En stor del af den forfærdelige ulykke er blevet fanget på video. Den er på det seneste gået viralt på de sociale medier, hvor den er blevet delt af tusindvis. Videoen viser i slowmotion, hvordan unge kvinde mister fodfæstet og styrter direkte ned i den stærke strøm. 

Artiklen fortsætter efter videoen...

Der er flere brugere, der har kommenteret videoen, der bl.a. er blevet delt på det sociale medie Twitter. Mange af dem skriver, at de kan se, at Nirupama Prajapatis fald sker, da en mand kommer for tæt på hende fra modsat side af, hvor der bliver filmet fra. 

I og med, at strømmen i vandet, hvor den unge kvinde faldt i er meget stærk, forsvandt hun hurtigt fra stedet, hvorfor hendes venner ikke kunne nå at reagere.

Læs også

Fie Laursen er tilbage: Men nu er det slut

Efter den tragiske ulykke ledte både familie, venner og redningsfolk efter den nu afdøde kvinde i hele 22 timer. Til sidst fandt de hende lig, som blev fundet på dybt vand ved en bred, der befandt sig omtrent 400 meter væk fra selve ulykkesstedet. 

 

Dagens Gossip