Jes Dorph reddet af sin kæreste

Jes Dorph-Petersen har fundet en stærk støtte i sin kæreste Mai-Britt Haurholm.

Stormet har raset siden, Jes Dorph-Petersen i sidste uge stod frem og fortalte, at han ikke længere arbejdede hos TV2. 

Han fortalte, at kæresten Mai-Britt Haurholm har været hans klippe.

Læs også

Jes Dorph-Petersens kone takker pressen og pårørende for støtten

Jes Dorph-Petersen blev afskediget, hvilket skyldtes to episoder, der fandt sted for henholdsvis 18 og 20 år siden, som kom frem efter en advokatundersøgelse af tv-stationens seksuelt krænkende adfæd. 

Det srkiver Her og Nu.

"Ingen skal være i tvivl om, at jeg er stolt af min kæreste! Én ting er, at vi er kærester, og at jeg står ved Jes’ side – en anden er mit ønske om, at denne drejning i metoo sagen stopper, så vi kan komme videre. Det skaber kun kløft mellem kønnene. Hvis det kan hjælpe til større retssikkerhed på arbejdspladserne, kan jeg se en mening med det," lød det fra Mai-Britt Haurholm. 

Hun fortæller, at hun er enig i Marie Høghs indlæg i Jyllands-Posten, hvor der bliver skrevet, at der ”var ingen milde kvinder, men hævngerrig kvindelist og sure, røde munde, da Jes Dorph-Petersen fik frataget job og ære". 

Haurholm skrev, at det næppe kunne siges smukkere, da hun delte artiklen på Facebook. 

Blev meget chokeret

Jes fortæller, at han ikker er i tvivl om, at det er kærestens støtte, der har reddet ham fra at falde ud over kanten. 

"Min kæreste Maise har været der hele tiden og støttet mig 100 procent. Hun passer på mig som en syg mand. Jeg har fået lov at gå i den her undtagelsestilstand, fordi jeg med hendes ord, er blevet ramt af chok. Jeg skal ikke sidde og pive og kalde mig selv et offer. Lige meget hvad man synes om det, jeg måtte have gjort dengang, så har den sanktion og proces været så ekstremt hård psykisk, forklarer Jes, der også har fået støtte fra flere kanter."

Han kunne herefter fortælle, at det ikke kun er kærestens støtte, men også hendes to døtre og Jes' egen søn, der har støttet og passet ham. 

Jes Dorph-Petersen kan dog nu puste ud, og han kan nu begynde at se tilbage på den grotske tid og tale åbent om sagen. 

Det har dog ikke været nemt for Jes. Han fortæller, at han får beroligende medicin for at kunne sove, men dog ikke de helt tunge sager. 

"Jeg får hver aften en enkelt pille, der lige luller mig i søvn. Jeg er ikke på de tunge sager eller lykkepiller. Jeg har aldrig været længere væk fra at have lyst til at drikke alkohol igen. Jeg havde ikke klaret det her, hvis jeg havde dulmet det med alkohol."

Han fortæller slutteligt, at han er afklaret med, at han måske ikke bliver tv-vært igen. Han er ufrivilligt blevet tildelt en ferie, hvor han nu kan bruge tiden på at finde sig selv. 

Læs også

Mette Frederiksen med ny udmelding: "De fortjener at blive nævnt hver og én"

 

Dagens Gossip