Mette Frederiksen med ny udmelding: "De fortjener at blive nævnt hver og én"

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Statsministeren kommer med ros til dem, der yder en uvurderlig indsat.

Mette Frederiksen (S) har delt et opslag på Facebook, hvor hun hylder det medarbejdere, som hver dag yder en helt uvurderlig indsats. 

Hun skriver, at man ofte fremhæver syeplejersker og læger, da de er en utrolig vigtig del af vores sundhedsvæsen. Hun ønsker dog også at hylde de andre medarbejdere, som man ikke altid får nævnt.

Læs også

Har du lagt mærke til det i X Factor? Nu forklarer de detalje

"De første, vi ofte møder, er lægesekretærerne og ansatte i vagtcentralen, lægevagten og hotlines. I lytter og vejleder os i telefonen, og tager imod når vi møder op hos den praktiserende læge eller på sygehuset," skriver Mette Frederiksen på Facebook. 

Statsministeren fremhæver også jordemødre og sundhedsplejersker, som hver dag knokler for at give de mindste den bedste start på livet. 

I forlængelse af dette nævner hun også pædagogisk personale og hospitaltsklovne. De sørger for at putte et smil på de mindstes læber i en tid, hvor man ikke smiler helt så meget. Det samme gælder hospitalspræster, vågekoner og vågemænd, der holder øje med de mest syge. 

"I, som hver dag behandler, plejer, udreder og redder liv. Sygehjælpere og andet plejepersonale, sosu-assistenter og hjælpere, sygeplejersker og læger. Og alle I, som vi ofte glemmer at nævne i den sammenhæng: Ergoterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktorer, psykologer, radiografer, audiologiassistenter, psykomotoriske terapeuter, tandlæger og FADL-vagter," skriver Mette Frederiksen på Facebook. 

Mette Frederiksens rosende vendinger komme på baggrund af, at ingen skal føle sig glemte. De gør hver og én et vigtigt stykke arbejde, der fortjener at blive fremhævet. 

Hun ønsker at sætte fokus på hele arbejdskæden, der hjælper til i denne hårde tid.

"Til sidst til alle jer mange mennesker i et stort og kompliceret sundhedsvæsen har jeg ét enkelt budskab: Tak! Tusind, tusind tak."

Hun håber, at hun har fået alle med i sit opslag på Facebook. Hun skriver derfor, at hvis nogen skulle være blevet glemt, så kan man tilføje dem. 

"De fortjener at blive nævnt hver og én."

Læs også

Dyr fejltagelse: Smed 2,3 milliarder kroner på lossepladsen

 

 

 

Dagens Gossip