Johanne Schmidt-Nielsen afslører familieforøgelse med hjerteskærende billede

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Johanne Schmidt-Nielsen, den tidligere folketingspolitiker, kunne i et opslag på Instagram løfte sløret for en stor nyhed.

"Fredag nat kom lillebror til verden."

Således kommer det blandt andet fra Johanne Schmidt-Nielsen i et opslag på Instagram, hvor hun dermed bekræfter, at hun er blevet mor til en lille dreng fredag nat.

Læs også

Pizzamand ville ikke servere for kunde: Endte med en kniv i skulderen

 

Den 37-årige generalsekretær fra Red Barnet og tidligere folketingspolitiker har i forvejen datten Lily med kæresten Casper Hyldekvist, som også har to børn fra et tidligere forhold. 

"Fredag nat kom lillebror endelig til verden. Tak til de dygtige jordemødre på Hvidovre," skriver den nybagte mor i opslaget på Instagram, hvor hun også har tilføjet et foto af hendes lille søn, som har lagt sig godt til rette tilrette i dynen. 

Det betyder, at familien nu består af seks medlemmer og ikke længere de forhenværende fem.

Nyheden om, at Johanne Schmidt-Nielsen var gravid kom ud i den brede offentlighed tilbage i januar måned, hvor familien dog allerede var klar over, hvad kønnet på barnet ville blive.

Hun må dog uden tvivl se frem til opgaven, eftersom hun før har udtalt, at forældreskab er noget af det bedste, der kan ske. 

Den tidligere politiker kan også bryste sig af at være den første generalsekretær i Red Barnet, som vælger at gå på barsel.

Læs også

12-årig dreng i alvorlig ulykke: Kritisk tilstand

 

Dagens Gossip