John bader i og drikker dagligt tis: Jeg har aldrig været i bedre form

Skrevet af Henrik R

18/04/2022
Foto: Privat
Foto: Privat
John får ikke mange kys af sin kone Dora, efter at han har skiftet sin kost fra mad til urin. Ikke nok med at John lever af det i hverdagene, så bader han også i det.

Mest læste i dag

Der går næsten ikke en dag, uden at der kommer et nyt helsetip frem, og folk er næsten villige til at gøre hvad som helst, for at blive sundere eller tabe sig. Der er dog formentlig ingen, der går ligeså langt som den tidligere Mr. Universe deltagere, John Depass, der har byttet morgenmaden ude med et godt glas af hans eget morgenurin.

Den 46-årige mand har dedikeret 30 år af sit liv på bodybuilding, men for tre år siden begynde han at få kroniske smerter, og var derfor nødt til at ændre sin levestil.

Først begyndte han at udelukkende animalske produkter, og efter seks måneder valgte han at udelukke alle madvarer. I stedet for et stykke brød og lidt juice om morgenen, vælger John hver mandag til fredag at drikke sin egen urin, og det har fuldstændig elimineret de kroniske smerter, som han gik med til dagligt.

”Jeg har eksperimenteret med urin i de seneste to år, og det er blevet en stor del af mit liv i løbet af de sidste seks måneder,” fortæller John Depass ifølge Dailymail.

”Vi kan bruge de antistoffer, der er i det. Det kan hjælpe med immunsystemet, fordøjelsen, det giver aminosyre, vitaminer, mineraler. Det er fyldt med højkvalitets næring til vores kroppe,” fortæller han.

Mens John stort set ikke lever af andet end urin fra mandag til fredag, så tillader han sig selv, at han blandt andet får lidt pasta, ris og kartofler i weekenden, hvor han også kan finde plads til lidt vegansk is.

John er tidligere Mr. Universe deltager, og han arbejder i dag som fysisk træner. Om han også får hans kursister til at rdikke urin, fortæller historien intet om.

Skjulte det for konen

Selvom John har forsøgt sig med urin i løbet af to år, så er det ikke mere end seks måneder siden, at han første gang fortalte sin kone om det. Han var nemlig bange for, at hun ville dømme ham.

”Min kone er kommet over hendes oprindelige afsky over mig, og nu kan hun se, hvordan det har gavnet mit liv,” fortæller han.

Det har dog især været børnene, som han har være bekymrede for, og han forstår udmærket, hvis de mener, at det er en smule tosset.

”Min 14-årige datter har været lidt åben for det, men generelt set har børnene ikke været imponeret. Jeg ville heller ikke selv være stolt af min far, hvis han drak urin”, lyder det fra ham.

Mens konen efterhånden har accepteret det, så havde hun svært ved det i starten. Det skyldes især, at det ikke er frisk urin, som hendes husbond drikker, men noget han har opbevaret i op til et år.

”Det er faktisk ret afskyeligt, fordi det er gammel urin. Han gemmer det i mellem seks til 12 måneder, før han bruger det,” lyder det fra konen Dora Moniz-DePass, der kommer med endnu en hemmelighed.

”Han bader også i det. Lugten kan være meget kraftig i de første ti minutter, og det er noget vi skændes over en del,” fortæller hun.

Hun fortæller også, at han taber omkring fire urinbade om ugen, og at hun næsten er stoppet med at kysse ham på grund af det. Det kan lige blive til et kys om morgenen og om aftenen. Naturligvis inden badet.