Jublende DR-vært: Skal være forælder for første gang

Skrevet af Mathias Busekist

31/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kendisparret har afsløret, at de sammen venter deres første barn.

Dagens topnyheder

Skuespiller Emma Sehested Høeg har sammen med DR-radiovært Jonas Visti delt en fantastisk nyhed.

Parret venter nemlig deres første fælles barn.

Nyheden om det forestående forældreskab afsløres ved et billede, som de vordende forældre har delt via deres Instagram-profiler, skriver B.T.

Parret har allerede nu været sammen i en hel årrække, hvilket de koblede flere ord til, da de var forbi Politiken for at medvirke i "Ibyens kærlighedsbrevkasse".

Her måtte Emma Sehested Høeg fra start indrømme, at der var tale om en lang historie, men at Jonas Visti havde hørt lidt om hende samt havde fået et godt øje til hende. Skruer man tiden lidt længere frem, så begynder de at følge hinanden på de sociale medier, hvorefter beskederne begynder at ryge frem og tilbage mellem dem.

Og så kom dagen, hvor de endelig skulle mødes.

"Det kan bære eller briste, det her. Det kan gå galt. Det er noget, der føles så perfekt på skrift. Og så viste det sig at være fuldstændig perfekt, fra første gang vi så hinanden i øjnene. And the rest is history," udtalte Emma Sehested Høeg i podcasten.

Og det er ikke kun i privaten, at de går hånd i hånd. Det gør de nemlig også professionelt.

De har sammen julekalenderpodcast på DR, hvor de forsøgte at italesætte og løse nogle af julens mange små og absurde dilemmaer.

Emma Sehested Høeg er dog især kendt for samarbejdet med makkeren Jennifer Vedsted Christiansen, som sammen udgør kunstnerduoen How to Kill a Dog. Sammen modtog de sidste år Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris for at skabe ærlig scenekunst med fokus på emner som køn og ligestilling.