Jublende Rasmus Seebach: Det er for fedt

Foto: Niels Ahlmann Olesen/NAO/Ritzau Scanpix

Rasmus Seebach kan med god grund smile ekstra bredt for tiden.

Det er ikke blot med nyhen om den nye single "Så længe vi danser", Rasmus Seebach kan trække lidt ekstra på smilebåndet. 

Han og kæresten Julie Teglhus har nemlig ekstra store smål på for tiden, da de om seks uger bliver forældre igen. 

Læs også

Jørgen Leth ramt af blodpropper

Det fortæller Rasmus Seebach til Ekstra Bladet, da de fangede ham i anledningen af udgivelsen af hans nye single. 

"Vi glæder os helt sindssygt meget, og jeg er så glad og taknemmelig for at kunne give vores søn Holger en lillebror. Han glæder sig også rigtig meget. Det er bare for fedt," kommer det far Rasmus Seebach til Ekstra Bladet. 

Rasmus Seebach regner dog også med, at de denne gang kan trække på nogle erfaringer i forhold til deres første barn, hvorfor de regner med, at der bliver mere ro omkring det. 

"Vi håber at kunne trække på nogle erfaringer, og vi kommer nok også til at finde noget mere ro i det, tror jeg. Det er nok både godt for forældrene og barnet."

Familieforøgelsen er altså sat til at ske om seks uger, men parret mangler stadig at finde frem til et navn, hvorfor man altså stadig har noget, der skal planlægges - men de får i hvert fald nogle prøvet af. 

"Det er bare så svært. Selvom man siger til sig selv, at det jo bare er et navn, så er det ikke helt sådan alligevel. Så vi prøver nogle stykker af stadigvæk," fortæller Rasmus Seebach.

Den 41-årige Seebach, som på trods af sin store popularitet i Danmarks musikbranche, er som en lang række andre musikere blevet hårdt ramt af coronapandemien, hvorfor han har været nødt til at tære på opsparingen, men mon ikke den lille nye kan være med til at overskygge den kedelige tid, som parret nu kan begynde at lade høre til fortiden.

Læs også

Tjek jeres tasker: Kvinde gør uhyggeligt fund i sin taske efter bytur