Tjek jeres tasker: Kvinde gør uhyggeligt fund i sin taske efter bytur

Foto: TikTok / Sheridan Ellis

Hun fortæller, at hun ikke har den fjerneste idé om, hvordan enheden har fundet vej til hendes taske, for det er i hvert fald ikke hendes.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste videoer, man finder på TikTok, er blevet lavet i humoristiskøjemed.

Man vil dog fra tid til anden kunne finde råd samt eksempler på uhyggelige oplevelser, hvor hovedpersonen fortæller om episoden i de små fortællende videosekvenser.

Læs også

Cecilie Haugaard smider bh'en

Og hvis man snakker uhyggelige oplevelser, så kan man i hvert fald inkludere Sheridan Ellis' historie i denne kategori, da hendes historie får det til at løbe koldt ned ad ryggen.  

Hun fortæller, at hun var taget i byen, hvorefter hun fandt ud af, at der var blevet lagt en ukendt genstand i hendes taske. 

Hun fandt ud af, at det var en sporingsbrik. 

Sheridan har ikke den fjerneste idé om, hvordan sporingsenheden er havnet i hendes taske, men hun går så langt som at komme med et gæt på, hvad der er sket. 

"I lørdags var jeg ude og spise med en flok venner i forbindelse med en venindes fødselsdag, og hvis man kender mig, så ved man, at jeg sjældent har en taske med i byen. Men det havde jeg altså i byen," forklarer hun i videoen, som efter en uge er blevet set mere end 1,2 millioner gange. 

Hun roder derefter i sin taske, hvorefter hun viser det skræmmende fund frem. 

"Nå, men jeg finder så denne her hen mod slutningen af aftenen, da jeg roder i min taske. Hvis du ikke ved, hvad det er, så kan jeg fortælle, at det er sådan en man bruger til at spore eksempelvis sine nøgler."

@sheridanellis

Check your purses …🥴 #fyp #psa #forwhatitsworth #safety

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo
Check your purses …🥴 #fyp #psa #forwhatitsworth #safety

Der er blevet skrevet mange kommentarer til opslaget, hvor det er tydeligt at se, at mange er blevet rystet over situationen, hvilket har fået flere til at opfordre, at hun tager sagen til politiet. 

"Det er jo så uhyggeligt. Please gå til politiet. Det kan ske for andre, som ikke er lige så heldige at tømme deres taske, før de tager hjem," skriver én af brugerne som svar på videoen.

"Jeg er så glad for, du fandt den, før du tog hjem," tilføjer en anden.

Der er dog også andre, der argumenterer for, at det er mere underligt end skræmmende, da de mener at vide, at sporingsenheden, som hun viser i videoen, har en rækkevidde på 60 til 120 meter. 

Sherridan fortæller efterfølgende, at det ikke er hendes, hvorefter hun fortæller, at det er blevet en ny frygt. 

"Jeg ved ikke, hvordan den er endt i min taske, og jeg har med det samme fjernet batteriet i den, bare rolig. Men ja. Tjek lige jeres tasker og pas på jer selv derude," slutter hun.

Læs også

Jørgen Leth ramt af blodpropper