Julebesked fra Mette Frederiksen

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Statsminister Mette Frederiksen har delt en julebesked til danskerne.

Mette Frederiksen har sendt en julehilsen til alle danskere. Det sker i et opslag på hendes profil på Facebook.

Læs også

Ekspert melder ud: Disse mundbind stopper ikke Omikron

"Rigtig glædelig jul til jer alle," starter statsministeren sit opslag, inden hun fortsætter:

"Træet er pyntet, bordet skal dækkes. Og om lidt skal stegen i ovnen.

For mange er julen en helt særlig stund med tid til vores kære. Andre holder den alene," lyder det også fra Mette Frederiksen.

Derudover sender hun også en særlig hilsen til de danskere, der er på arbejde i dag. Selvom det er juleaftensdag, skal Danmark nemlig stadig holdes i gang. 

"Og nogle af jer er på arbejde for at holde Danmark trygt og sikkert i gang – både ude og hjemme. En helt særlig tak og varm julehilsen til jer," skriver hun i sit opslag på Facebook.

Mette Frederiksen tildeler også lidt plads i sit opslag til coronapandemien. Den smitsomme virus har nemlig haft betydning for mange danskeres måde at holde jul på.

Der er nemlig danskere hele landet over, der er nødt til at holde jul for sig selv, fordi de er isolation. Dermed får de altså ikke mulighed for at holde den juleaften, som de havde forestillet sig.

"Det gælder også alle jer, der ikke kan holde jul, som I havde forestillet jer. Hvor julen i år desværre bliver en anden på grund af corona. Flere er i isolation i aften," lyder det fra hende.

Slutteligt sender hun også en julehilsen til dem, der er indlagt på de danske hospitaler grundet smitte med coronavirus.

"Og nogle er desværre indlagt. Vi sender jer vores varmeste tanker," runder hun sit opslag, som du kan se herunder, af.

Danmark er fortsat hårdt ramt af coronavirus. Det vidner dagens smittetal fra Statens Serum Institut om. Det seneste døgn er der nemlig registreret yderligere 11.229 tilfælde med coronavirus.

Læs også

Gjorde afskyeligt fund i sin KFC-menu

Det er et fald fra de foregående dage, hvor smittetallet har været over 13.000. Dertil er der også et fald i antallet af indlagte, der falder med 32 til i alt 538.

 

Dagens Gossip