Kahlenberg: 0-5 er noget af en mavepuster

Brøndby må erkende, at holdet stadig er et stykke fra det europæiske niveau, man tidligere har set. Efter tre års fravær var Brøndby tilbage i Europa Leagues kvalifikation, men her blev man sendt ud med samlet 0-5 af Club Brugge.

- Vi må erkende, at de over to kampe var utroligt skarpe, når de fik chancerne, mens vi var meget lidt skarpe, siger Thomas Kahlenberg.

- Vi havde sat næsen op efter mere og er selvfølgelig skuffede. Det var noget af en mavepuster, og det lyder måske dumt, men jeg synes, at vi trods 0-5 over to kampe gjorde mange ting rigtigt - især i returkampen.

Angriberen Simon Makienok lå meget alene på toppen i de to opgør, og han erkender, at torsdagens 0-2-nederlag på Brøndby Stadion gør ondt.

- De viste, at de har mere erfaring og mere kvalitet i de afgørende situationer. Det var lidt mærkeligt at spille en god første halvleg, men alligevel være bagud 0-2, siger Makienok.

- Det var ærgerligt og skuffende, og alle sad og hang med hovedet i pausen. Vi følte ikke, at vi kunne gøre så meget andet, end det vi gjorde, men de sparkede bolden flot ind to gange. Det var en kold klud lige i hovedet.

Målmand Lukas Hradecky mener, at Club Brugge har kvaliteter til meget mere end at spille i Europa League.

- Det var sådan lidt både og. Jeg forstår ikke, hvordan Club Brugge kun kan være i Europa League, for de har Champions League-klasse, siger Lukas Hradecky.

- De er ekstremt effektive og spiller god fodbold. Spillemæssigt synes jeg egentlig, at vi kunne byde dem op, men vi var jo ikke i nærheden af at score et mål i de to kampe, mener målmanden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip