Kandis-Johnny i stor sorg

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Søndag fik Johnny Hansen fra Kandis en sørgelig opringning.

Søndag den 10. januar modtog Kandis-Johnny en sørgelig og chokerende opringning. Hans gode ven og kollega, Thorleif Torstensson, 71 år, forsanger i det svenske danseorkester, Thorleifs, var samme dag afgået ved døden.

Læs også

Årgang 0-Stephanie hårdt ramt: Indlagt med corona

Det skriver Billed Bladet.

På Instagram mindes Kandis-Johnny sangeren, som han første gang mødtes med i 1997, da de begge deltog med henholdsvis Kandis og Thorleifs på en skandinavisk dansegalla i Håkons Hall i Lillehammer i Norge. Siden da har de to orkestre optrådt sammen, og Kandis har også haft Thorleif Torstensson med på flere af sine pladeindspilninger.

Thorleifs var i en årrække et af Sveriges mest kendte danseband, og de deltog også i det svenske Melodi Grand Prix. 

Døde med corona

Ifølge Billed Bladet overlevede Thorleif Torstensson ikke at være smittet med Covid-19. Det bekræftes også af Thorleifs pladeselskab, som i en udtalelse til det svenske medie Expressen skriver:

“Det er med stor sorg, at Thorleif Torstenssons familie herved meddeler at han i dag, den 10.januar 2021, som følge af covid-19, stille er sovet ind med sin nære og kære rundt om sig.”

Den danske kollega, Kandis-Johnny, skriver på Instagram, at det var alt for tidligt, at hans gamle svenske ven er gået bort.

Foto: Instagram @kandisjohnny

 

Læs også

Lasse Rimmers kone er blevet indlagt

 

 

 

 

 

Dagens Gossip