Lasse Rimmers kone er blevet indlagt

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Line Hoffmeyer er blevet indlagt.

Efter er par dage med “irriterende hjertebanken” er Line Hoffmeyer, der er gift med Lasse Rimmer, blev indlagt på Skejby Sygehus. Det fortæller hun på Instagram.

Læs også

Årgang 0-Stephanie hårdt ramt: Indlagt med corona

Tilbage i 2012 fik hun foretaget en hjertetransplantation, hvor hun fik et nyt hjerte. Hendes gamle hjerte var for stort, det betød, at det ikke kunne pumpe nok blod rundt i hendes krop, skriver B.T.

I sit opslag på Instagram lægger Line Hoffmeyer vægt på, at det højst sandsynligt og forhåbentligt blot er et hurtigt visit på sygehuset. Det samme gør Lasse Rimmer på det sociale medie.

“Skejby har bedt om at låne min kone i et døgns penge, bare for en sikkerheds skyld," skriver han til et billede af Line Hoffmeyer, som han har lagt på Instagram. 

Men det ser desværre ud til, at Lasse Rimmer må vente lidt endnu med at få sin hustru med hjem.

“Kommer ikke hjem i dag”

I sin seneste opdatering skriver Line Hoffmeyer, at det ikke ser ud at, at hun bliver udskrevet i dag.

“Jeg kommer ikke hjem i dag ser det ud til. Zzzz - i hvert fald ikke hvis jeg lytter til min læge, som siger at han er en 'bedre forhandler end mig', da jeg for lidt siden prøvede at overbevise ham, at jeg kunne smutte nu,” skriver hun.

Trods den alvorlige situation er både Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer ved godt mod. Det kan man blandt andet fornemme i det seneste opslag. Line Hoffmeyer har taget en selfie fra sygehuset, hvor Lasse Rimmer ligger i sengen bagved. 

Som en joke spørger Lasse Rimmer ind til, hvem manden er. 

“Hvad laver manden i sengen? Er det det vores skattekroner går til,” skriver han til billedet. Kommentaren har udløst mange likes, og blandt andet skriver en, at han er endt på den forkerte afdeling.

“Han må være gået forkert. Du er jo ikke på ældremedicinsk sengafsnit,” lyder en kommentar og hentyder til, at der er en aldersforskel mellem 48-årige Lasse RImmer og 26-årige Line Hoffmeyer.

Læs også

Efter Landmand søger Kærlighed: Nu afslører de, hvordan det går

 

 

 

Dagens Gossip