Kasper Søndergaard tripper for at komme i aktion

Skjern har snart et ekstra es i ærmet, som holdet kan smide ind i kampen om medaljer i håndboldens slutspil.

Kasper Søndergaard, som har været ude med en knæskade, er på vej tilbage i fulde omdrejninger og kan måske allerede gøre comeback i lørdagens udekamp mod KIF Kolding København i Brøndby.

- Jeg ser store muligheder for at få spilletid på lørdag. Det kunne være fedt at få lov til at være med i den kamp.

- Det er så ikke i den kamp, vi har budgetteret med to point, så hvis der stadig er problemer med knæet, så er jeg nok nødt til at vente til den næste kamp i Aarhus, siger Søndergaard.

- Men jeg synes, jeg er langt. Det handler om at få stabiliteten tilbage i mit knæ. For det halter stadig lidt, når jeg løber rundt derinde og skal hoppe. Men det går meget bedre, så det er dejligt, siger Søndergaard.

Skjern-profilen tripper for at komme i aktion, og han måtte søndag se sit hold vinde pokalfinalen mod Team Tvis Holstebro fra bænken. Ligesom onsdagens sejr mod samme modstander i slutspillet blev uden Søndergaard.

- Jeg har været med til at spille mange sjove kampe i år. Jeg vil rigtig gerne være med, nu hvor det skal afgøres. Det er nu, det er sjovt, siger han.

Og derfor er der heller ingen afslapning i det daglige for Søndergaard, som kæmper hårdt for at blive helt klar.

- Jeg styrketræner og løber hver eneste dag. Jeg gør alt, hvad jeg overhovedet kan for at få nogle kræfter og noget stabilitet i det knæ.

- Jeg er noget slappere i højre ben end i mit venstre. Men der er ikke skånekost for mig overhovedet. Jeg kører på hver eneste dag.

- Det er blevet så meget bedre i den seneste uges tid, så jeg er rigtig positiv og føler, jeg kan spille. Det går så stærkt for hver dag, der går. Jeg er meget optimistisk, lyder det fra højrebacken.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip