Kendiskokken Umut Sakarya er blevet kærester med model

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Kendiskokken har god grund til at smile. Han har nemlig fundet kærligheden igen.

De fleste danskere kan nikke genkendende til, at det er begrænset, hvor megen grund, der er til at smile i disse coronatider. For kendiskokken Umut Sakarya forholder det sig dog lidt anderledes.

Læs også

Populært ‘Vild med dans’-par afviser rygte

I april kunne have fortælle, at han og kæreste gennem mere end to et halvt år, Clara, var gået hvert til sit. 

Omtrent et halvt år senere viste han sig offentligt med afbleget hår, og fortalte i denne forbindelse, at det 'væltede ind med’. 

Tilsyneladende har han valgt at kaste sin kærlighed efter en enkelt af dem. Umut er nemlig blevet forelsket. Det afslører han selv på Facebook, hvor han også fortæller, at 'det føles fantastisk'. 

Med udgangspunkt i dette, har Ekstra Bladet lavet et kort interview med Umut. Her har han afsløret, at det faktisk ikke er et helt nyt forhold. 

Derimod har han selv valgt at gå stille med dørene, hvilket han – til dels – fortsat har valgt at gøre, til trods for at have bekræftet forholdet. 

"Vi har kendt hinanden et par måneder nu," fortæller han til Ekstra Bladet, mens han i samme ombæring afviser at svare på, hvem den heldige er. 

"Nej, det vil jeg ikke fortælle lige nu," følger han nemlig op over for Ekstra Bladet, da han bliver spurgt, om han vil afsløre, hvem det er. 

Han er dog ikke bleg for at fortælle om, hvorvidt hun er kendt. Adspurgt om dette, afslører han nemlig, at hun er model. Ligeledes fortæller han, at de to endnu ikke er flyttet sammen. 

Endvidere har Ekstra Bladet spurgt, om ikke det er besværligt for to kendte mennesker at holde et forhold hemmeligt:

Læs også

Dansk mundbindsstudie offentliggjort: Ingen betydelig effekt at bære mundbind

"Vi finder ud af det," svarer Umut kort til spørgsmålet, hvorefter han afslører, at parret regner med at ville stå offentligt frem om et par måneder. 

 

Dagens Gossip