Kendt tv-vært bliver chef i Tivoli

Danmarks Radio bliver fra årsskiftet en profil fattigere, når Nikolaj Koppel forlader mediehuset til fordel for en stilling som chef for kultur- og underholdningsområdet i Tivoli.

For den 45-årige tv-vært, der blandt andet er kendt fra Aftenshowet og sin værtsrolle ved Eurovision i København, bliver det et gensyn med forlystelsesparken.

Her var Koppel fra 2005-2010 musikchef, og han ser nu frem til at igen at få ansvaret for Tivolis klassiske musikprofil.

- Fra mine år som musikchef er jeg meget bevidst om, at man skal evne at finde den rigtige balancegang mellem tradition og fornyelse i Haven. Tivoli skal levere oplevelser af stor kvalitet og bredde, samtidig skal der være plads til at overraske sit publikum, siger han i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør i Tivoli, Lars Liebst, fremhæver især den konservatorieuddannede pianists kunstneriske indsigt og sætter sin lid til, at Koppel kan bringe ny kreativitet til Tivolis kulturelle indslag.

- At Nikolaj har været ude at få inspiration i DR og dér har vist sit store lederpotentiale, bliver en gevinst for Tivoli og kulturen i København, siger han.

Nikolaj Koppel tiltræder i sin nye stilling som underdirektør for kultur i Tivoli 1. januar 2015.

/ritzau/

 

Dagens Gossip