‘Klamme og grænseoverskridende’ - derfor er ‘Landmand søger kærlighed’-deltager nødsaget til at lyve

Alle de mange henvendelser er kommet bag på Stine Marthine Pedersen, der er en af deltagerne i årets sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Du kan se programmet på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2

Når man pludselig bliver kendt fra tv-skærmen, så kan ens indbakke blive fyldt med lidt af hvert.

I reality-programmet ‘Landmand søger kærlighed’ leder håbefulde landmænd efter den helt store kærlighed.

Læs også

Bliver kørt ned: Her går frieri helt galt

I årets sæson er der for første gang også en kvindelig landmand med, Stine Marthine Pedersen, og hun har oplevet, hvordan skærmtiden også har haft indflydelse på de sociale medier. 

Er allerede i et forhold

Vi nærmer os så småt afslutning, hvor det bliver afsløret for seerne, om årets deltagere har fundet kærligheden. Men ser man nærmere på Stine Marthine Pedersen, så det dog ud som om, at hun allerede har fundet kærligheden - men faktisk dækker dette blot over en ulækker sandhed. Det skriver Ekstra Bladet.

På sin Facebook-profil står den 27-årige kvinde til at være ‘i forhold’. Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis er tilfældet. 

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun simpelthen ændrede sin status - så hun stod som ‘i forhold’- på grund af, at hun modtog mange upassende beskeder. Det er især mange ældre mænd, som både er gift og har børn, der sender ‘de klamme og grænseoverskridende’ beskeder. Blandt andet skriver de, at ‘de godt kunne ordne hende’ og at ‘hvis de var 20 år yngre, så var hun lige noget for dem’.  Derfor tog hun en snak med produktionen omkring problemet, og de gav hende derfor lov til at ændre hendes status på Facebook.

Der er også søde beskeder

Det er dog ikke udelukkende beskeder i denne genre, som tikker ind i hendes indbakke på Facebook, hun har også modtaget mange søde beskeder. Hun fortæller at der også er kommet mange beskeder med ‘et skulderklap’ til hende, for hendes deltagelse i programmet.

Når man pludselig bliver kendt fra tv-skærmen, så kan ens indbakke blive fyldt med lidt af hvert. Det har Stine Marthine Pedersen erfaret. Foto: Anders Brohus/TV2

Det er ikke kun mænd som er interesseret i den 27-årige kvinde, hun har også modtaget flere kærlighedserklæringer fra kvinder, som gerne vil starte en romantisk relation til den 27-årige tv-landmand. 

Alle disse henvendelser er kommet bag på Stine. Hendes ven Martin Danielsen, som deltog i sidste års sæson af programmet, har fortalt hende at han slet ikke har oplevet samme form for opmærksomhed. Det var faktisk ham, som meldte Stine til programmet. 

Læs også

Håkan raser over sygehusmad: “Det er en katastrofe”

 

 

 

Dagens Gossip