Kort efter endnu en træfældningssag: Nu kommer politiet med skræmmende melding

Skrevet af Kamille Isaksen

7 uger siden

|

02/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter den forfærdelige episode melder politiet nu ud.

Dagens topnyheder

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der det seneste stykke tid har foregået nogle tragiske trædældningssager rundt i Danmark. 

Sidst skete en hændelse  Arden, hvor et træ blev fældet og faldt ned over en vejbane. Heldigvis resulterede dette ikke i personskader, da bilisten formåede at påkøre træet uden alvorlige konsekvenser.

Men selvom flere har frygtet det, så kan politiet nu meddele, at de omtalte sager potentielt kan være forbundet

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse

Efterforskningsleder, politikommissær Mikkel Brügmann, har offentliggjort, at politiet undersøger yderligere to hændelser, som de mener kan være relateret til træfældningen. Disse omfatter fældning af hegnspæle og et egetræ, der faldt ind over en mark og indhegning, samt et tilfælde af hærværk mod et legestativ på Arden Skole. "Disse handlinger kunne have ført til alvorlige situationer, og vi tager dem meget alvorligt," udtaler Mikkel Brügmann.

Politiet er i fuld gang med efterforskningen, hvor de blandt andet foretager yderligere undersøgelser på gerningsstederne, afhører vidner og indhenter tekniske spor. Et vidne har rapporteret om høje stemmer og lyden af en motorsav i forbindelse med træfældningen, hvilket tyder på, at der er flere gerningsmænd involveret. Derudover søger politiet informationer om en mindre personbil, muligvis en Skoda Citigo, som blev observeret på gerningsstedet.

Offentlighedens hjælp er afgørende

Mikkel Brügmann appellerer til offentligheden om hjælp til at indsamle yderligere informationer. "Vi opfordrer alle, der har set eller hørt noget mistænkeligt, til at kontakte os. Det kan være afgørende for efterforskningen," siger han. Politiet er også interesseret i overvågningsmateriale fra området, som kan bidrage til at identificere gerningsmændene.

Mikkel Brügmann udtrykker derudover sin bekymring over gerningsmændenes motiver. "At vælte træer ned over en vejbane er dybt uansvarligt. Det er heldigt, at ingen kom til skade denne gang, men konsekvenserne kunne have været katastrofale," reflekterer han.

Nordjyllands Politi fortsætter deres efterforskning og opfordrer enhver med information til at kontakte dem på telefon 114.