Kort tid inden pludselig død: Denne fantastiske nyhed nåede Søren Pape Poulsen at modtage

Skrevet af Nicolai Haugsted

11/04/2024
Foto: Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Ahlmann Olesen/Berlingske/Ritzau Scanpix
"Jeg ville have ærgret mig, hvis jeg ikke havde fortalt det" lyder den rørende afsløring.

Dagens topnyheder

Under en tid præget af dyb sorg og uforudset tab inden for Det Konservative Folkeparti, finder Mette Abildgaard, partiets politiske ordfører, lys i mørket gennem personlig glæde.

Abildgaard, 35, venter sit tredje barn og delte den lykkelige nyhed med den afdøde partiformand, Søren Pape Poulsen, før hans pludselige død forårsaget af en hjerneblødning den 2. marts.

På trods af de udfordringer der fulgte med tabet af Poulsen, har Abildgaard fundet trøst i det kommende nye familiemedlem.

"Jeg ville have ærgret mig, hvis jeg ikke havde fortalt det. Vi havde et møde, hvor vi kiggede lidt frem mod året, der kom, og der afslørede jeg det for ham og fik et af de famøse, skæve Søren-smil. Vi har været i fertilitetsbehandling, ligesom vi også var med vores første barn. Søren var klar over, det var et ønskebarn igen. Søren var også selv et stort familiemenneske, så på den måde vidste man, han havde en forståelse for, at familien betød meget," fortæller Abildgaard i et interview med BILLED-BLADET.

Abildgaard, som selv kommer fra en stor familie, har længe drømt om at udvide sin egen. Med den kommende tilføjelse af en dreng til familien, ser hun frem til at realisere denne drøm.