Kræft var ved at tage livet af tv-stjerne

Skrevet af admin

24/04/2015
Det er ikke til at se det, hvis man ikke ved det.Men da Cobie Smulders i 2007 optog den tredje sæson af den populære tv-serie "How I Met Your Mother", kæmpede hun en hård kamp mod kræft i æggestokkene.Det fortæller skuespillerinden til Women's Health Magazine.- Jeg havde kræftknuder på begge mine æggestokke, og kræften spredte sig til mine lymfeknuder og området deromkring, siger hun.Den nu 33-årige Smulders gennemgik over to år en lang række operationer, indtil hun blev erklæret rask.Lægerne fortalte skuespillerinden, at hun måske ikke ville være i stand til at føde et barn, fordi hendes æggestokke havde taget skade af den voldsomme sygdom.Men de tog fejl. I 2009 fik hun nemlig en datter sammen med sin mand Taran Killam, og tidligere i år fik parret også en søn sammen.Og selv om Smulders snart har været rask i fem år, tøver hun stadig med at erklære sig fuldkommen fri for cancer.- Jeg tror aldrig, jeg kommer til at føle mig fuldstændig rask. Det er nu fem år siden, og jeg prøver at forholde mig positivt og se, hvad jeg kan lære af forløbet, siger hun.Newspaq

Dagens topnyheder

Det er ikke til at se det, hvis man ikke ved det.

Men da Cobie Smulders i 2007 optog den tredje sæson af den populære tv-serie "How I Met Your Mother", kæmpede hun en hård kamp mod kræft i æggestokkene.

Det fortæller skuespillerinden til Women's Health Magazine.

- Jeg havde kræftknuder på begge mine æggestokke, og kræften spredte sig til mine lymfeknuder og området deromkring, siger hun.

Den nu 33-årige Smulders gennemgik over to år en lang række operationer, indtil hun blev erklæret rask.

Lægerne fortalte skuespillerinden, at hun måske ikke ville være i stand til at føde et barn, fordi hendes æggestokke havde taget skade af den voldsomme sygdom.

Men de tog fejl. I 2009 fik hun nemlig en datter sammen med sin mand Taran Killam, og tidligere i år fik parret også en søn sammen.

Og selv om Smulders snart har været rask i fem år, tøver hun stadig med at erklære sig fuldkommen fri for cancer.

- Jeg tror aldrig, jeg kommer til at føle mig fuldstændig rask. Det er nu fem år siden, og jeg prøver at forholde mig positivt og se, hvad jeg kan lære af forløbet, siger hun.

Newspaq