Kræftsyg kvinde bad alfahan om at holde afstand i Bilka: Det skulle hun aldrig have gjort

En kvinde måtte sande, at ikke alle havde lyst til at holde afstand. Foto: Shutterstock

Det er ikke alle, der mener, at man skal holde afstand til hinanden, selvom Danmark er fyldt med coronatilfælde. Det måtte en kræftsyg kvinde sande på sin indkøbstur til Bilka.

På sin Bilka-tur søndag omkring ved 16:30-tiden i Randers, måtte en kræftsyg kvinde sande, at ikke alle kunder i supermarkedet synes at der skal holdes afstand på trods af coronafare.

Ved kassen følte kvinden, at det bagvedstående par kom lidt for tæt på hende, så hun bad dem venligt om at holde lidt afstand. Det fik manden til at fare i flint og overfuse kvinden. Det fortæller kvinden, Laila Storgaard Nielsen, i et opslag i den lokale Facebook-gruppe 'Facebook Randers'.

Læs også

Denne sommergave vil regeringen give dig

"I trådte et skridt tilbage, og så var alt jo godt. Men I fortsatte med højlydt, at beklage jer over hvor hysteriske folk dog var og tale grimt om mig. Da jeg fik nok af det og gjorde jer opmærksomme på, at jeg jo spurgte jer pænt og fortalte jer, at jeg faktisk har kræft, trådte du, den prægtige alfahan, frem imod mig og råbte at "nu skulle jeg fanme tage at slappe lidt af" og "at jeg jo var jo syg i hovedet," skriver Laila i opslaget.

Livskvalitet at handle og blive inspireret

Den kræftsyge kvinde havde bevæget sig i Bilka, fordi det giver livskvalitet at kunne vælge sine egne varer og blive inspireret af varerne i butikken. Derfor bar opslaget også præg af, at Laila blev kraftigt påvirket af den overfusning, som hun blev udsat for ved kassen.

"Tusind tak for at smadre min dag og for jeres totale mangel for respekt for mig og alle de mange andre iblandt jer, der ikke bærer deres sygdom udenpå. Jeg håber I er stolte af jer selv," slutter Laila sit opslag af.

Læs hele opslaget nedenfor.

 

Læs også

Endnu en teori forudsiger verdens undergang: I morgen er det slut

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip