Endnu en teori forudsiger verdens undergang: I morgen er det slut

En solformørkelse på sommersolhverv. Det er tegn på at verden er at lave. Foto: Shutterstock

I morgen får vi en såkaldt ildring, når vi oplever en historisk solformørkelse. Det sammenholdt med, at det er sommersolhverv er ifølge konspirationsteorier et tegn på, at Jordens endeligt er nået.

21. juni 2020 er allerede en dato, som sætter panderynker i hovedet hos flere konspirationsteoretikere. Som vi tidligere har skrevet om, så er den 21. juni blevet fremhævet som den dato, hvor Maya-kalenderen udløber, hvilket for mange er et tegn på, at verdens ende er nået. 

Maya-kalenderens endeligt er dog ikke det eneste tegn på, at der er noget i gære. Tilfældigvis falder sommersolhverv sammen med årets første solformørkelse, som for øvrigt vil være den største i dette århundrede. Et andet tegn på dårlige tider er, at solformørkelsen tilsyneladende vil skabe en såkaldt ildring, som betyder, at månen ikke dækker hele solskiven og man således kan se solens yderkant rundt om månen. Det vil skabe en helt enestående effekt, som vil vare i ca. 30 sekunder.

Læs også

Præst brugte 16 millioner på sex-fester og prostituerede: Nu skal han i fængsel

Inden I bruger opsparingen i dag i troen på, at konspirationsteoretikerne har ret, så skal I vide, at man fra Danmark ikke kan se den såkaldte ildring. Formørkelsen vil kun være synlig i Afrika, på det asiatiske kontinent og i det sydøstlige Europa. Så måske er vi heldige i Danmark og bliver skånet for Jordens undergang.

Tilfældigheder puster til konspirationerne

Disse tilfældigheder kan selvfølgelig puste til enhver konspirationsteoretikers ild, og derfor skrives der flere steder på Internettet, at Jordens endeligt er i morgen. Når det samtidig også falder sammen med Maya-kalenderens udløb, så er der mange, der allerede nu er begyndt at forberede sig på apokalypsen i morgen.

Flere bibelkyndige sætter også solformørkelsen sammen med den nuværende pandemi og peger på, at det alt sammen er tegn fra Gud på, at vi snart skal finde os i at blive jævnet med jorden.

Det er dog ikke alle, der ser så sort på dagen, selvom de stadig anser ildringen som et vigtigt tegn på forandring. Flere tror, at søndagens formørkelse udelukkende er et tegn på, at universet bevæger sig ind i en ny astrologisk tidsalder.

De fleste regner dog med, at søndagen forløber præcis som alle andre søndage, og derfor ikke laver andre planer end de plejer.

Læs også

Dette lægemiddel mod corona virker

 

 

Dagens Gossip