Kunde sender Starbucks hovedkvarter et billede af, hvad denne medarbejder gjorde

En ansat ved Starbucks i Oregon bliver hyldet på sociale medier for sin venlighed over for en ældre kunde.

Billedet er lagt op på Facebook af en anden kunde - Matthew Smith - som besøger kaffekæden hver morgen.

Da han så, hvad den ansatte ved navn Ben gjorde for at hjælpe, lagde han billedet op i håbet om, at det ville nå frem til kædens hovedkvarter.

- Jeg går in i den samme Starbucks hver morgen, og jeg bliver hilst velkommen af en ung mand ved navn Ben. Han har altid min kaffe klar til mig, når jeg når frem til disken, kender næsten alle sine kunders navne og giver faktisk én lyst til at komme forbi og se ham, når han er på arbejde, skriver Matthew Smith til billedet.

Fornylig så han dog Ben gøre noget, han ikke har set ham gøre før.

- I dag kom en af de vanlige, ældre kunder op til ham. Det blæste og regnede udenfor, og han gik op til den medarbejder, han stolede mest på, og spurgte Ben om hjælp. Han behøvede bare hjælp til at få lynet sin jakke og havde problemer med det. Selvfølgelig sagde Ben ja uden tøven, skriver Matthew Smith videre.

Han håber, at kæden vil anerkende Bens indsats. 

Læs også: Søren inviterer til gratis juleaften på sin gård

- Hvis der er nogen derude, som Starbucks er nødt til at holde fast i og sætte ind i ledelsen, er det denne fyr, slutter Facebook-opslaget.

Se det nedenfor.

I'm only sharing this in the hope that it reaches someone at Starbucks Corporate. Also, it restores my faith during a...

Posted by Matthew Smith on Friday, October 30, 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip