Kvinde kommer hjem og finder sin mand død: Lægger sig ved siden af ham og dør selv

En kvinde, som kom hjem og fandt sin ægtemand død, var angiveligt så knust, at hun lagde sig ned på gulvet og døde lige ved siden af ham.

Ligene af Raymond Shephard på 76 år og hans kone Paula Shephard på 70 blev fundet liggende ved siden af hinanden på gulvet i deres soveværelse næsten tre uger efter, de sidst var blevet set af pårørende. Det skriver The Mirror

En ejendomsmægler, der var hyret til at sælge parrets hus, alarmerede politiet. Politiet kom til huset og fandt liget af manden delvist dækket af en dyne.

Kvinden lå på gulvet ved siden af ham i sin natkjole.

Retsmedicineren Dr. Basil Purdue siger, at Paula Shephars verden ‘kollapsede’, da hun så sin mand ligge død på gulvet. Begge havde været syge over længere tid. Parrets datter havde været forbi huset i løbet af de tre uger, de havde ligget døde. De åbnede ikke, da hun bankede på, men hun tænkte ikke det store over det.

Paula og Raymond Shephard tog nemlig ofte spontant på krydstogt, så ingen havde mistanke om, at noget frygteligt var sket.

Raymond Shephard var diabetiker og led af gift. Han havde desuden fået en pacemaker og var bundet til sin kørestol. Hans hustru havde epilepsi.

Læs også: Deres 3 børn døde i en forfærdelig bilulykke - 6 måneder senere sker det utænkelige

- Det virker sandsynligt, at hun overlevede ham i en del dage. Placeringen af dynen kan antyde et forsøg fra hendes side på at dække ham til. Det er ikke klart, hvorfor hun ikke ringede efter hjælp, siger Dr. Basil Purdue.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip