To kvinder giver utro kæreste lærestreg: Slår op med ham foran tusindvis af mennesker

Hvis der er noget, der kan gøre kvinder sure, så er det, når de finder ud af, at deres partner er dem utro. Det fik en engelsk mand, Steve Frazer, at føle, da begge hans kærester droppede ham og stemplede ham som en utro bedrager foran et stort publikum. Det skriver Daily Mail.

I går morges blev tusindvis af britiske bilister på motorvejen A1 ved Newcastle og Gateshead vidne til et stort banner med ordene: "Steve Frazer, du er hermed droppet af begge dine kærester". På banneret var der også et billede af bedrageren og de to kvindelige afsendere, som ligner hinanden påfaldende meget.

Læs også: Tre tegn på din kone vil være dig utro

Den søde hævn kommer efter, at de to kvinder, Nicola Morland og Angela Illingworth, opdagede, at Steve så dem begge to på samme tid. Det fik dem til at lægge en plan sammen, der endte med at de bestilte et stort banner i rød og gul.

Nicola og Angela, der er blevet gode venner under forløbet, er meget overraskede over, hvor meget medieomtale deres motorvejs-stunt har medført.

- Det har været lidt af et chok at se, hvor langt denne historie har spredt sig, siger Nicola til Daily Mail og fortsætter:

Læs også: Så er det slut med ømme kæber: Nu er blowjob-maskinen her

- Nok er nok nu. Vi har bevist vores pointe, og det har ramt ham, hvor det gør ondt. 

Ifølge Daily Mail var Nicola kæreste med Steve i en årrække, men så gik de fra hinanden, hvorefter han begyndte at se Angela. Men Nicola og Steven fandt sammen igen, mens Angela også var inde i billedet. Steve havde to kærester i ca. seks uger, inden han blev taget i sit bedrag.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

Steve, som har opholdt sig hjemme siden episoden, har ikke ønsket at udtale sig i sagen. Men hans mor, Anne Frazer, er rystet over ex-kæresternes hævn, som hun mener, fremstiller sønnen som en slem forbryder.

- Han er ikke en massemorder, det var bare en dum joke. Han er ikke en dårlig dreng, han vil bare ikke udtale sig, siger Anne Frazer til Chronicle Live.

Se billeder af hævnen og hævnerne:

 

Dagens Gossip