Niels og Stine fra 'Landmand søger Kærlighed' deler endnu en kæmpe nyhed

Skrevet af Mathias Busekist

05/06/2021
Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Vi kunne tidligere rapportere, at man snart vil kunne se parret i fjernsynet igen, men de glædelige nyheder stopper såmænd ikke her, da de nu har delt endnu en fantastisk nyhed.

Dagens topnyheder

Det er såmænd ikke længe siden, Stine Marthine Pedersen kom med en fantastisk nyhed, eftersom hun bekræftede, at man snart vil kunne se hende og Niels i fjernsynet igen, hvilket uden tvivl har sendt parrets mange fans i ekstase. 

Men bedst som man troede, det ikke kunne blive bedre, så har Stine nu delt endnu en stor nyhed. 

 Instagram-opslaget, som hun for nylig har delt, afslører, at hun og Niels skal giftes. 

"Lørdag den 29/5 blev jeg i et interview til et tv-program spurgt, hvad næste skridt for Niels og jeg ville være, hvortil jeg svarede, at det hele var gået enormt hurtigt det sidste års tid, så jeg håbede, at der ville falde lidt ro over tingene, og at vi bare ville blive ved med at være glade sammen," skriver hun indledningsvist. 

"Samme aften sidder Niels pludselig på knæ ved siden af mig ude på græsplænen med en ring," skriver hun slutteligt i teksten, der ledsager billedet, der viser ringen, som nu bliver en konstant påmindelse om kærligheden mellem Stine og Niels.

Dem, der fulgte med i "Landmand søger kærlighed", som endte med at blive et kæmpe TV 2-hit, vil være bekendt med det faktum, at Stine og Niels hurtigt faldt for hinanden, hvilket også betød, at de hurtigt flyttede sammen. 

Parret har dog ikke løftet sløret for, hvornår brylluppet finder sted.​