Landmand søger kærlighed: Stine og Niels venter barn

Stine & Niels fra 'Landmand søger kærlighed' ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Lykken er stor for det populære 'Landmand søger kærlighed-par Stine og Niels.

De var uden tvivl det mest populære par i sæsonen, og måske et af de mest populære par nogensinde i 'Landmand søger kærlighed'.

Kærligheden er gået så godt mellem Stine og Niels, at de nu også skal forberede sig på at være forældre.

Læs også

Kunder raser over supermarkeders nye tiltag

For få måneder siden lod de sig gifte, men nu er parret så blevet gravide. Det fortæller Stine Marthine på sin Instagramprofil.

"Torsdagen efter brylluppet tager jeg en graviditetstest, fordi jeg havde en tid ved min gynækolog, som krævede en negativ test. Niels og jeg havde sovet i drivhuset den nat, og ved 5-tiden blev jeg nødt til at skulle ind og tisse," lyder det indledningsvist i opslaget, der fortsættes:

"Der sad jeg så halvt sovende med en positiv graviditetstest i hånden, står der i opslaget, der viser et billede af en scanning af den lille ny," fortæller hun.

Opslaget er delt sammen med et scanningsbillede, hvor man tydeligt kan se, at der ligger en lille baby i maven.

Derudover gør Stine også lidt grin med, at man ikke skal fortælle Niels nyheder om morgenen, for han er simpelthen ikke i stand til at håndtere dem.

"Jeg listede ud til Niels og fortalte ham det hvortil han gryntede, rullede over på den anden side og sov videre. Sandheden er at vi længe har ønsket os en graviditet og er ovenud lykkelige over det. Niels tar bare ikke så godt imod den slags nyheder så tidligt om morgenen." slutter hun opslaget.

Her fra redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Stine og Niels.

Læs også

Mor advarer andre forældre: Fandt foruroligende seddel i sin søns skoletaske

 

 

Dagens Gossip