Lasse Rimmer og Line deler stor nyhed

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Lasse Rimmer, den kendte komiker, samt sin hustru, Line Hoffmeyer, har løftet sløret for en skøn nyhed.

Lasse Rimer, som de fleste vil nikke genkendene til at kende som komikeren eller tv-værten, og hustruen, bloggeren Line Hoffmeyer, har god grund til at trække på smilebåndet i øjeblikket. 

De kan nemlig bekræfte, at de netop har betalt depositum til en nybygget 5-værelses lejlighed, der måler 157 m2 i København. Og hvis det ikke skulle være nok til at være ekstra glade over, så får de såmænd allerede nøglerne om 14 dage.

Læs også

'Makrel Mette' gør det igen: Tager tykt pis på kritikere

Det bliver dermed starten på et nyt kapitel, men også slutningen på kapitlet, de startede tilbage i 2016 i det hus, som Lasse Rimmer havde købt med i 2005 med sin daværende kone og mor til sine to piger, Hevidg og Pippi. 

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har dog indset, at den store have, der følger med til huset, har krævet meget mere vedligeholdelse, end hvad man har lyst til at investere.

De har derfor længe ledt efter boligen, der skal danne ramme om deres liv sammen. 

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at den glædelige boligjagt ofte kan blive overskygget af de udfordringer, der forbindes med dette. De ved eksempelvis ikke, hvornår Rimmers to piger flytter hjemmfra, ligesom de også er i gang med fertilitetsbehandling og ikke ved, om der kommer en ny til verden. 

Lasse og Line ser dog nu ud til at have fundet boligen, der passer til alle deres krav. Det skriver i hvert fald bloggeren Line Hoffmeyer i et nyligt opslag på Instagram, hvor hun følges af 68.000 mennesker. 

Valget er faldet på en lejlighed, der kan prale af at have meget rene linjer, og som kræver minimal vedligeholdelse, da der ikke følger en have med, som man kan risikere vokse til. 

Læs også

Billede løber med opmærksomhed efter begravelse

 

Dagens Gossip