Legendarisk rockband sagsøger våbenhandler

Foto: Shutterstock

Guns N' Roses har sagsøgt en amerikansk våbenbutik, da man mener, at bandets navn misbruges af butikken.

Guns N' Roses er normalt kendt for sange som ‘Welcome To The Jungle’, ‘Paradise City’ og ikke mindst ‘Sweet Child O’ Mine’. Selvom navnet indeholder ordet våben, så er det ikke det, man tænker på i første omgang.

Det kan dog snart ændre sig. Rockbandet har nemlig sagsøgt en online våbenbutik kaldet Texas Guns and Roses for uspecificeret skadeserstatning.

Læs også

DMI melder ud: Lørdag bliver slem

Bandet har ved den føderale domstol i Los Angeles, USA, udtalt, at man mener, at virksomheden forsøger at lokke købere til ved at bruge et navn, som kan få det til at ligne, at bandet er forbundet med våbenbutikken.

Ifølge City News Service, så er det Texas-virksomheden Jersey Village Florist, som driver onlinebutikken texasgunsandroses.com. Shoppen sælger skydevåben, ammunition, kikkertsigter og skudsikre veste.

Guns N' Roses hævder, at Jersey Village Florist "valgte og overtog sagsøgtes varemærker med det formål at forvirre forbrugerne til at tro, at de var forbundet med eller licenseret af GNR."  

Guns N' Roses advokater hævder endvidere, at sagsøgte foregiver at sælge roser og andre blomster som en del af et forsøg på at retfærdiggøre "engrosbevillingen" af Guns N' Roses-varemærket.

David L. Clark er advokat og repræsenterer Jersey Village Florist. Han er ikke overraskende uenig.

Han siger, at selvom han ikke har set klagen endnu, så ser det ud til, at GNR's advokater har indgivet sag til en føderal domstol, fordi deres forsøg på at overtale Trademark Trial and Appeal Board til at annullere texasgunsandroses.coms registrering sandsynligvis vil mislykkes.  

"Der har aldrig været nogen forvirring mellem bandet og hjemmesiden, og de har ingen beviser på denne forvirring," siger Clark ifølge NBC Los Angeles og tilføjer:

"Dette er et forsøg på at lukke os ned. Vores klient sælger pengeskabe i metal til våben og blomster, og har en one-stop hjemmeside, og absolut ingen er forvirrede. Ingen tror, ​​vi er bandet, eller der er et tilhørsforhold mellem os og dem. Vi vil kæmpe tilbage.'' 

Læs også

DMI melder ud: Lørdag bliver slem

 

Dagens Gossip