Lene Beier gentager succes: “Det skal jeg helt sikkert igen”

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau/Scanpix

Den populære tv-vært afslører, at hun gentager succes fra corona-tiden.

De fleste kender Lene Beier som den smilende, rådgivende og lyttede tv-vært i programmet ‘Landmand søger kærlighed’.

Da COVID-19-epidemien ramte Danmark, lukkede landet ned. Det betød, at mange danskere pludselig sad alene og manglede nogen at snakke med. Det fik den populære tv-vært til at åbne for en telefon-service.

Læs også

Gwyneth Paltrow fejrer sin fødselsdag: Smider alt tøjet

På Instagram gjorde hun sine over 95.000 følgere opmærksom på det den 24. marts. 

“Sidder du og føler dig ensom derhjemme - og savner en at snakke lidt med i disse tider? Så vil jeg gerne ringe til dig!,” skrev hun i opslaget, hvor hun understregede, at hun hverken var psykolog eller læge - hun syntes bare, at det var ‘hyggeligt at sludre.’ 

 

Opslaget fik næsten 10.000 likes og over 700 kommentarer, og den store succes med telefonsamtaler har hun valgt at gentage. Det skriver Realityportalen.

Hvornår det bliver vides dog ikke med sikkerhed endnu. Til Realityportalen fortæller hun, at det er i sommermånederne, at hun arbejde rigtig meget, så mon ikke det bliver i løbet af efteråret og vinteren, at der bliver tid til at sludre igen.

Hvis man kigger i kommentarfeltet til opslaget fra marts, så er det tydeligt, at der er mange, der har synes, at det er et fantastisk initiativ. 

“Jeg vil blive mega glad for en snak med dig. Jeg er alene-mor til tre drenge, hvor af den yngste har Infantil autisme. Vi har ingen familie - kun 2 fætre og 2 kusiner, som bor i Norge. Vi kunne rigtig godt tænke os nogle “ reserve-bedster” eller lign. Og det er her du kommer ind i billedet. Du er så GO’ til ord ! Jeg vil gerne have lidt support til at sammensætte et opslag - en annonce til en efterlysning af nogle “reservebedster,” skrev en følger til opslaget.

Mange har sendt hjerte-emojis afsted til Lene Beier, og skrevet, at der burde være flere som hende. Her på redaktionen er vi vilde med ideen, og vi håber, at den populære tv-vært snart får tid til at genoptage det fine koncept.

Læs også

Ulykkelig Annette Heick: Måtte give hjerteskærende besked til Keld og Hilda

 

 

 

Dagens Gossip