Lene Beiers særlige tilbud får massiv opbakning: “Du er fantastisk”

Skrevet af Julie Møller

09/11/2020
Foto: Ritzau/Scanpix, Søren Bidstrup
Foto: Ritzau/Scanpix, Søren Bidstrup
Der er ingen tvivl om, at folk er vilde med den populære tv-værts tilbud.

Dagens topnyheder

Lene Beier er kendt som den smilende, rådgivende og lyttede tv-vært i programmet ‘Landmand søger kærlighed’.

Da coronaen ramte Danmark tidligere på året, lukkede landet ned. Det betød, at mange danskere pludselig sad alene og manglede nogen at snakke med. Det fik den populære tv-vært til at åbne for en telefon-service. Den 24. marts gjorde hun sine over 100.000 følgere opmærksom på det.

“Sidder du og føler dig ensom derhjemme - og savner en at snakke lidt med i disse tider? Så vil jeg gerne ringe til dig!,” skrev hun i opslaget, hvor hun understregede, at hun hverken var psykolog eller læge - hun syntes bare, at det var “hyggeligt at sludre”. 

Nu genoptager hun successen  

Nu har Lene Beier valgt at genoptage successen med “telefonkaffe”. På Instagram efterlyser hun nordjydere, der har lyst til at sludre. 

“Der er stadig plads til 15 personer på min nye Nordjyske telefonkaffeliste. Så hvis du bor i en af de nedlukkede Nordjyske kommuner - og du synes, at din hverdag er ensom og Corona- træls, så skriv en personlig besked med dit navn og telefonnummer;” skriver hun i sit seneste opslag. 

Det er netop nordjyderne, der er hårdest ramt lige nu, når det kommer til nedlukning. Der er kommet en række nye restriktioner, som blandt har lukket ned for restauranter, cafeer og værtshuse, og derudover opfordres borgerne til at blive inden for egen kommunegrænse.  

God til at snakke

I opslaget gør Lene Beier igen opmærksom på, at hun hverken er eller læge psykolog. Men der er noget andet, hun er god til. 

“Jeg er god til at snakke og jeg elsker kaffe,” konstaterer hun.

Tilbuddet har fået over 7.000 likes og over 280 kommentarer, og der er ingen tvivl om, at de mange følgere er vilde med hendes service.

“Hvor er du dog et fantastisk menneske,” skriver en følger, mens en anden stemmer i.

“Fantastisk tilbud. Gad da godt snakke lidt med dig, men tænker der er andre der har er større behov,” tilkendegiver en anden, mens en tredje ærgrer sig over ikke at bo i Nordjylland.

“Skal man bo i Nordjylland, kunne da være hyggeligt med tlf kaffe med dig.”

Du kan se Lene Beiers opslag lige her. 

Foto: Instagram @lenebeier