LIGE NU: Mystisk politiaktion i dansk by

Skrevet af Emil Martesen

12/11/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En mystisk politikation finder i skrivende stund sted i den danske by.

Mest læste i dag

I Vordingborg har en mystisk politiafspærring vakt opmærksomhed og spekulationer.

Sydsjælland og Lollands-Falsters Politi har nemlig afspærret et område omkring Marienbergvej og Chr. Winthersvej, og situationen er stadig indhyllet i tåger af uvisshed.

Vagtchef Lars Stenholt fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har bekræftet politiets tilstedeværelse og en igangværende undersøgelse, men detaljerne er sparsomme:

"Jeg kan bekræfte, at vi er i gang med en undersøgelse dernede. Men vi er lige landet", lyder det til Ekstra Bladet inden han fortsætter:

"Vi har modtaget en anmeldelse om et forhold, og det er vi så ved at blive kloge på nu... Derfor har vi afspærret et forhold, hvor der muligvis er foregået noget. Så afspærringen er til for en sikkerhedsskyld".

Afspærringen er etableret som en sikkerhedsforanstaltning, men hvad anmeldelsen specifikt drejer sig om, forbliver uoplyst.

Situationen på stedet er dynamisk. Ekstra Bladets reporter på stedet lægger ikke skjul på, at der tidligere var fire politibiler, men halvdelen er nu kørt videre. Dette efterlader flere spørgsmål end svar om, hvad der præcist foregår i Vordingborg. Vagtchefen forventer, at politiet vil være til stede en rum tid endnu, men yderligere information er ikke tilgængelig.