Lille mand i kørestol med stor sexlyst viser, at kærlighed ikke kender fysiske grænser

Mindie Kniss for en del opmærksomhed, når hun går på gaden. Og det skyldes ofte ikke hendes pæne udseende, men ægtemanden ved hendes side. 

Hun er nemlig gift med Sean Stephenson som lider af osteogenesis imperfecta (knogleskørhed, red.) og derfor kun måler 85 cm og sidder i kørestol.

- Der går ikke en dag, hvor jeg ikke fortæller Mindie, hvor meget jeg elsker hende,- fortæller Sean. 

Læs også: Lammet pige kører i kørestol hen til sin sygeplejerske - som får et gigantisk chok

Han fortæller også, at folk typisk tænker, at det er sødt af Mindie at være gift med sådan en som ham. 

- Men hvis de så, hvor meget jeg gør for hende og holder hende ud, så ville de forstå, at det er mig, som englen i det her forhold,- siger han med et grin. 

- I dagligdagen har Sean ikke brug for så meget hjælp. Det er mest når han skal i bad, og det nyder han, fordi så kan han hænge ud med en nøgen kvinde,- siger Mindie.

Læs også: Mand køber 140 roser af dame i toget - han har kun ét rørende krav

Parret mødte hinanden i 2009 og blev gift i 2012. Men ægteskabet mellem to forskellige mennesker er desværre ikke uden komplikationer - og det ikke skyldes ikke de fysiske forskelle. 

Efter to års ægteskab, så modtager parret stadig hadebreve, hvor det oftest handler om, at Sean ikke kan tilfredsstille Mindie seksuelt og hun kun er sammen med ham for pengene.

- Jeg har en enorm appetit på sex, og Mindie indrømmer også, at jeg er den mest seksuelt frembrusende, hun nogensinde har mødt,- fortæller Sean.

Læs også: Ung kvinde er stolt af sin stomi: Den har reddet mit liv og er en del af mig

Åbenheden om deres sexliv skyldes, at en kvinde på et tidspunkt skrev til Mindie og spurgte, om Sean gav hende lov til at se andre mænd for at blive tilfredstillet. Men hun valgte at skrive et åbent brev tilbage, hvor hun fortalte om hvor små deres udfordringer rent faktisk var på det punkt. 

Se et indslag om det utrolige par herunder.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip