Line Baun Danielsen afslører: Jeg leder efter en kæreste

Skrevet af Julie Møller

11/01/2021
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
“Gimme, gimme, gimme a man after midnight,” skriver Line Baun Danielsen på sin blog.

Mest læste i dag

Line Baun Danielsen tror ikke på nytårsforsætter. Det har hun aldrig gjort, og i disse coronatider, så synes hun faktisk, at det er decideret dumt at piske sig selv med slankekure og restriktioner. Det fortæller hun på sin blog. Derimod går hun ind i 2021 med tre drømme, som hun håber går i opfyldelse.

Hun håber først og fremmest, at det nye år bliver et farvel til coronaen. Hverken Line Baun Danielsen eller hendes familie har været smittet med virussen. Men ligesom mange andre, så har den ramt “økonomisk, undervisningsmæssigt, socialt, rejse- og arbejdsmæssigt." 

“Gimme, gimme, gimme a man after midnight”

Udover et coronafrit år, så sætter Line Baun Danielsen også jagten ind på at finde en ny mand. Det stod også på ønskesedlen sidste år, men 2020 bød altså ikke på den helt store kærlighed. Der var et par “frøer”, men der var ingen, der vandt hendes hjerte. Det håber hun bliver anderledes i 2021.

“Der var desværre ingen af dem, der forvandlede sig til Prinsen på den hvide hest. Og når der et sagt, så kan jeg godt nøjes med mindre end en prins. Så længe han har brune øjne, et sødt væsen, er nogenlunde jævnaldrende og har styr på sig selv og sit liv,” slår hun fast.

Line Baun Danielsen har tidligere været gift med fodboldspilleren Jan Bartram, som hun har to sønner med.

Et brag af en fest

På Line Baun Danielsens 2021-ønskeseddel er der udover et coronafrit år og en mand også en tredje ting, hun håber går i opfyldelse.  Den 8.december bliver hun nemlig 60 år, og det skal fejres. Hvad der helt konkret skal finde sted, er ikke lagt fast endnu. Men der skal være en fest "med fuld tryk på pedalen," understreger hun.